SMS ile başvuru yapana anında nakit 10.000 TL yatacak! ATM’den paranızı çekebilirsiniz

Akbank, ihtiyacı olan vatandaşlara 10 bin tl ve daha fazla nakit para vereceğini açıkladı. Peki kimlere geri ödemeli kredi verilecek? Şartlar neler? Nereden başvuru yapılabilir? Detaylar...

05.04.2022-17:20 - (Son Güncelleme: 05.04.2022-17:20) SMS ile başvuru yapana anında nakit 10.000 TL yatacak! ATM’den paranızı çekebilirsiniz

Ekonomik sıkıntıların yaşandığı, zamların üst üste geldiği ve işsizlik oranının yükselişe geçtiği bu dönemde bazı bankalar vatandaşlara geri ödemeli ihtiyaç kredileri vermeye başladı. Bu bankalardan bir tanesi de Akbank. Akbank, başvuruda bulunan vatandaşlara ihtiyacı olduğu miktarda nakit para ödemesi yapıyor. Kredi puanının yeterli bulunduğu taktirde en az 10 bin lira başvuruda bulunan vatandaşlara aktarılacak. 36 aya kadar vadeli ödeme seçeneği ile verilecek kredi için 18 yaşının tamamlamış olmak ve 1100'üz üzerinde kredi puanına sahip olmak gibi şartlar bulunmakta.

Akbank Kredi Şartları

SMS yoluyla nasıl başvuru yapılır?

İhtiyaç sahibi vatandaşların bulunduğu kredi başvurusu kısa sürede sonuçlanıyor. Yapmanız gerekenler Akbank'ın numarası olan ''4420''e kısa mesaj göndermek. Mesajınızda yer vermeniz gereken detaylar şunlar: 'Kredi' yazıp TC kimlik numaranızı ekleyin. Bu kısa mesajı 4425'e gönderin. Kredi sonucunuzun olumlu veya olumsuz olduğu sizlere 5 dakika içerisinde bildirilecektir.

SMS harici başvuru kanalları neler?

Kısa mesaj ile başvuru yapmak istemeyen kişiler en yakın Akbank şubesine giderek veya mobil Akbank uygulaması üzerinden de başvuruda bulunabilmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal