SKU coin nedir, geleceği nasıl? SKU coin uzman yorumları

SKU coin hakkında detaylı bilgi almak isteyen yatırımcılar, SKU coin bilgilerini araştırıyor. Peki, SKU coin nedir, ne kadar? SKU coin alınır mı? İşte detaylar...

06.07.2022-15:24 - (Son Güncelleme: 06.07.2022-15:24) SKU coin nedir, geleceği nasıl? SKU coin uzman yorumları

Sakura, Kusama'daki çapraz zincir Defi ekosisteminde oluşturulmuş, substrat tabanlı bir parachaindir. Clover Finance ekibi, Sakura'nın Clover'in yenilikli kardeş ağı olmasını ve Clover'la birlikte Sakura topluluklarını birlikte hizmet etmeyi planlamaktadır.

Sakura nasıl çalışıyor?

Sakura, yönetim oylaması yoluyla hileli akıllı sözleşmelerin devre dışı bırakılması ve birçok zinci için faaliyetlere imkan sağlamak amacıyla zincir üstü yönetişim modülü genişletmektedir. Aynı zamanda bu yöntem, dolandırıcılık faaliyetlerini merkeziyetsiz şekilde azaltmayı da sağlıyor. Zincir üstü yönetişimle birleştirilmiş olan akıllı sözleşme yükseltilebilirliği, DAO yönetimine yeni bir yol sunmaktadır.

Sakura'nın en çok dikkat çeken üç özelliği şunlardır:

- EVM uyumu

- Ücret Paylaşım Mekanizması

- Çapraz Zincir Uyumu

 sakura coin

SKU coin ne oluyor?

SKU coin Sakura yerel tokeni. Sakura'da 2 ayrı token vardır. Bunlar, SKU ile OWL'dir. SKU, ICO'lar esnasında satılan ERC20 tokenidir. 

Sakura coin nasıl alınıyor?

SKU coin almak isteyenlerin, coinin işlem gördüğü KuCoin, Huobi Global, Gate.io, Hotcoin Global borsalarına yatırım yapmaları gerekiyor.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal