Siyasi arenada tansiyon yükseliyor: Meral Akşener'den sert çıkış! CHP'yi topa tuttu!

İyi Parti lideri Meral Akşener, Keçiören'de düzenlenen iftar programında sert açıklamalarda bulundu. Partisinin tüm vekillerini ve Ankara adaylarını bir araya getiren Akşener, CHP'yi topa tuttu. İftar programında konuşan Akşener, "Bizi artık rahat bırakın" diyerek CHP'nin eleştirilerine yanıt verdi. Partisinin İstanbul'daki seçim sürecinde yaşadığı sıkıntıları hatırlatan Akşener, "CHP'nin operasyonlarına karşı yılmadan mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.

29.03.2024-10:09 - (Son Güncelleme: 29.03.2024-11:44) Siyasi arenada tansiyon yükseliyor: Meral Akşener'den sert çıkış! CHP'yi topa tuttu!

İyi Parti lideri, CHP'nin kendilerine yönelik eleştirilerinin ve operasyonlarının artık son bulması gerektiğini vurguladı. Akşener, "Biz milletimizle güçlü bir bağ kurduk. Onların desteğiyle yol yürüyoruz. CHP'nin bizi yıpratma çabalarına son vereceğiz" dedi. İftar programına katılan İyi Parti üyeleri ve destekçileri de Akşener'in sözlerine alkışlarla destek verdi. Programda, seçim sürecinde hedeflerini bir bir açıklayan İyi Parti lideri, partisinin güçlü bir şekilde 31 Mart seçimlerine hazırlandığını belirtti. Genel Başkan Meral Akşener, Keçiören'de düzenlenen bir iftar programında CHP'yi topa tuttu. Akşener'in konuşması sert ifadelerle doluydu. Akşener, konuşmasında CHP'nin kendilerine yönelik operasyonlarına karşı çıkarak, "Bizi artık rahat bırakın" dedi ve CHP'nin bu operasyonlarına karşı mücadele edeceklerini vurguladı.

Ayrıca Akşener, CHP'nin İstanbul ve Ankara adayları Mansur Yavaş, Muhittin Böcek ve Ekrem İmamoğlu'nu da hedef aldı. Onları "ihanet"le suçladı ve geçmişte kendilerine destek verdiklerini ancak şimdi onların ihanetine uğradıklarını dile getirdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e de sert eleştiriler yönelten Akşener, onun İyi Parti'yi terörist ve çapulcu olarak nitelediğini öne sürdü. Akşener, Özgür Özel'in kendisine "abla" demesini istemediğini ve bu şekildeki hitapların kendisini rahatsız ettiğini ifade etti. Özellikle "riyakarlıkla abla demenizi istemiyorum" diyerek sert bir dille tepki gösterdi.


“Saraçhane medyasına karşıyız!”

İyi Parti lideri, CHP'nin kirli pazarlıklarıyla mücadele etme kararlılığını vurguladı. Özellikle Saraçhane medyasına karşı olduklarını belirten lider, CHP'nin belediye kaynaklarını seçim finansmanında kullanmasını eleştirdi.

Özgür Özel'in ifadelerine atıfta bulunan İyi Parti lideri, "CHP'nin emekleriyle var ettiği Saraçhane medyasına karşıyız" dedi. Bu sözlerle, CHP'nin medya alanında yaptığı yatırımları ve etkisini eleştiren lider, bu durumun demokratik bir ortamı tehdit ettiğini vurguladı.

Ayrıca İyi Parti lideri, CHP'nin belediye kaynaklarını seçim kampanyası finansmanında kullandığını öne sürdü. Bu durumu da sert bir dille eleştiren lider, AK Parti'nin siyasi yönetimine karşı oldukları gibi, CHP'nin de kirli pazarlıklarına ve iftiralarına karşı mücadele edeceklerini belirtti.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal