Siyah Beyazlı Takım, Vedat Muriqi'yi Kiralamak İçin Harekete Geçti

Süper Lig'de şampiyonluğa doğru koşan Beşiktaş'ta önümüzdeki sezonun transfer çalışmaları için başladı. Siyah-beyazlıların yeni golcüsü için gündeme gelen isim de bomba etkisi yarattı. Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi'yi kiralamak için Beşiktaşlıların sezon sonunda harekete geçecek.

05.05.2021-11:05 - (Son Güncelleme: 06.05.2021-12:00) Siyah Beyazlı Takım, Vedat Muriqi'yi Kiralamak İçin Harekete Geçti

Sergen Yalçın yönetimindeki lider olan Beşiktaş, haftasonu Galatasaray'ı yenmesi halinde büyük oranda sezonu şampiyon olarak tamamlayacak. Gelecek sezon hem Şampiyonlar Ligi hem de ligi götürecek iyi bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlılarda gündem Vedat Muriç.

KİRALAMAK İÇİN HAREKETE GEÇİYORLAR 

Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan, Beşiktaş'ın Vedat Muriqi hamlesini açıkladı. Youtube'da Transfer TV kanalında açıklamalarda bulunan Uzundurukan, Lazio'da forma şansı bulamayan Vedat için Beşiktaşlı yöneticilerin Sergen Yalçın'ın isteği doğrultusunda İtalyan ekibinin kapısını çaldığını belirtti.

BEŞİKTAŞ BU TRASFERİ CİDDİ ANLAMDA DÜŞÜNÜYOR

Lazio'nun da bu transfere yeşil ışık yaktığını ifade ederken Uzundurukan, ''Beşiktaş bu transferi ciddi anlamda düşünüyor ama bonservisi yüksek olduğu için Vedat'ı kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor'' diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal