Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk Kimdir?

Galatasaray'da yapılacak başkanlık seçiminde adaylığını koyan Metin Öztürk, evraklarını divan kuruluna teslim etti. Peki Metin Öztürk kimdir?

04.05.2021-15:25 - (Son Güncelleme: 31.08.2021-15:14) Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk Kimdir?

Metin Öztürk, Galatasaray başkanlık seçimi için adaylığını koydu ve evraklarını divan kuruluna teslim etti. Bu önemli gelişmenin ardından vatandaşlar Metin Öztürk kimdir sorusunun yanıtını arıyor. Peki 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği başkanlığı da yapmış olan Metin Öztürk kimdir?

METİN ÖZTÜRK KİMDİR?

1961 yılında İstanbul şehrinde dünyaya gelmiş olan Metin Öztürk, 1985 yılı içerisinde Sigortacı Gazetesi'ni çıkarmaya başlamıştır. Metin Öztürk daha sonraki yıllarda Güneş Reklamcılık olarak sigorta şirketlerinin de basın danışmanlıklarını almış ve alanında bir ilki gerçekleştirmiştir. 

Sigorta sektörüne 15 senedir Sigortacı Gazetesi ile hizmette bulunan Metin Öztürk, Akademi Bilgisayarı da satın alarak Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenerek devam ettirmiştir.

2015 ve 2018 dönemlerinde 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği başkanlığı görevlerini yürütmüş olan Metin Öztürk, Dursun Özbek'in listesinde yer alıp seçimlerde de Mustafa Cengiz'e kaybetmiştir. Öztürk tekrardan aday olurken 4 Mart tarihinde gerçekleştirilen Genel Kurulda "Mustafa Cengiz ve yönetimi ibrayı hak etmediler. İbrasızlık doğru karar ama yanlış bir zaman. Eğer genel kurul Mayıs ayında olsaydı ben de ibra etmezdim" ifadeleri ile dikkatleri üzerinde toplamıştı. 

METİN ÖZTÜRK'ÜN MAL VARLIĞI NEDİR?

2 Kız bir de erkek çocuk babası olan Metin Öztürk'ün serveti hakkında net bir bilgi bulunmuyor olsa da sigorta sektörün içerisinde 41. yılını tamamlamış olan Assistline şirketinin, pazarın en büyük şirketlerinden biri olduğu herkes tarafından bilinmektedir.

'FATİH TERİM'E ÇOK ÜZÜLDÜM'

Geçtiğimiz günler içerisinde Galatasaray Başkan Adayı olan Metin Öztürk, iki senedir seçime hazırlanmış olduğunu ve Fatih Terim'in yalnız bırakıldığını açıklamış, "Son dönemlerde yaşanan süreç hepimizin canını sıkıyor. Eskiden Dallas dizisi vardı. Galatasaray'daki işler son dönemlerde bu duruma geldi" şeklinde konuşmuştu.

METİN ÖZTÜRK'ÜN YÖNETİM KURULU ADAYLARI KİMLER?

Yönetim (Asil): Nasuhi Sezgin, Bora İsmail Bahçetepe, Rıza Tevfik Morova, Erol Erkuloğlu, Asena Yılmazkaya Dinçbaylı, İsmail Sarıkaya, Osman Aral, Emre Alkin, Dikran Gülmezgil, Nihat Kırmızı

Yönetim (yedek): Sencer Seren, Sinan Müderrisoğlu, Halil Cem Burnaz, Tanur Lara Yılmaz, Ethem Baturalp Pamukçu

Denetim Kurulu (Asil): Cevat Genç, Turgut Şavlı, Cihan Vural

Denetim Kurulu (Yedek):  Kemal Sagun, Merve Deniz Örken, Fabrizio Casaretto

Sicil Kurulu (Asil): Ömer Işıl, Celal Açar, Ferit Volkan, Recai Faruk Gürbüzer, Bülent Ünlüsan, Murat Demircan

Sicil Kurulu (Yedek): Mehmet Kamil Kibarer, Zeliha Demir, Berat Uygur

Disiplin Kurulu (Asil): Oğuz Evrenos, Ali Kızılay, Muharrem Remzi Tan, Mehmet Çağatay Altınlı, Haluk Yaşar Yücel, Hakan Ünsaler Gaye Bumin

Disiplin Kurulu (Yedek): Hasan Vedat Gürer, Mehmet Sadun Bozok, Celal Canoğuz, Ela Açar, Ali Baran Öztürk

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal