Sivilceyi Engelleyen Yeşil Çay Mucizesi

Ergenliğin en görünür belirtilerinden olan sivilceler, bazen ilerleyen yaşlara rağmen geçmez. Sivilce oluşumunu engelleyen bazı ev yöntemleri ile bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.

28.10.2019-11:55 - (Son Güncelleme: 28.10.2019-11:40)

 

Yüzümüz bedenimizin vitrinidir. Ona iyi bakmak en birincil görevimizdir. Cilt bakımında ve  sivilce oluşmaması için işinize yarayacak ve cildinizi koruyacak pratik bilgileri sizin için derledik.

BOL BOL SU İÇİN

Su içmek, nasıl ki vücut sağlığına yararlıysa aynı şekilde cilt sağlığına da oldukça yararı bulunmaktadır. Sivilcelerden kurtulmak için en etkili yöntemlerden biridir. Su cildinizi nemli tutup sivilceye sebep olan kimyasalların silinmesii sağlamaktadır. 

YEŞİL ÇAYLA GELEN GÜZELLİK

Yeşil çay cilt bozulmalarını engellemeye yardımcı olmaktadır. Tam bir antioksidan kaynağı olan yeşil çay, bilhassa sivilcelerin kızarık haline, şişliğine ve ağrısına oldukça iyi gelmektedir. Düzenli şekilde yeşil çay içmek sivilceleri engeller. 

SÜTTEN VAZGEÇMEYİN

Sağlıklı bir cilt için olmazsa olmaz hiç şüphesiz düzenli şekilde süt içmektir. Özellikle hem A vitamini hem de D vitamini bakımından bir hayli faydalı olan süt kalsiyum kaynağı olmasının yanında bebek gibi bir cildin de sırrını oluşturuyor. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal