Sivilcelerinizden 1 Gecede Kurtulmak Mümkün!

Son dakika çıkan sivilceler özellikle biz kadınların canını oldukça sıkar. Sizler için sivilcenizi anında yok edecek bir formülümüz var.

20.02.2018-14:56 - (Son Güncelleme: 20.02.2018-14:53) Sivilcelerinizden 1 Gecede Kurtulmak Mümkün!

Sabah uyanıp aynaya baktığımızda gördüğümüz, son dakika sivilcelerine biz kadınlar için tahammül edilemez bir durum. Sivilcelerin meydana gelmesinin birçok nedeni var, bazen yediklerimiz, bazen stres, bazen regl dönemi, bazen de genetik nedenler sivilce oluşmasına yol açıyor. Peki size sivilcenizi 1 günde yok edebileceğiniz bir yöntem olduğunu söylesek ne düşünürsünüz?

Karbonat cildi temizlemek ve sivilce oluşumuna neden olan ölü cilt hücrelerini almak için kullanılabilir. Aynı zamanda büyük sivilceleri kurutucu özelliği vardır fakat cildinizin tahriş olmaması için fazla kullanmayın ve mevcut sivilcelere sürerken çok bastırmayın. Az miktarda karbonatı (1-2 çay kaşığı) suyla (yarım su bardağı) karıştırarak deneyebilirsiniz.

Limon suyu kurutucu ve leke giderici bir özelliğe sahiptir. Kekik ve lavanta suyu antimikrobik özelliktedir. Gül suyu arındırıcıdır. Papatya çayı iltihap dindiricidir. Yeşil çay iltihap dindiricidir. Cildi yenileyen antioksidanlar içerir. Yoğurt cildi yumuşatır ve pürüzsüzleştirir. Kil gözenekleri arındırır.

Bal deriyi nemlendirir. Antimikrobik etkisi vardır. Gliserin yağlandırmadan nemlendirir. Meyveler ve sebzeler cilde çok faydalı, cildi yenileyen antioksidanlar içerirler. Elma ve üzüm sirkesi antimikrobik ve cildi yenilemeye yardımcıdır.

Yüzünüzün ortasında kocaman duran sivilceniz canınızı sıkıyorsa sivilcenin üzerine jel ve beyazlatıcı olmayan diş macunu sürün. Sabaha kadar sivilceniz kurumuş olacak. Diş macunu sivilcenin suyunu alır ve yağı içine çeker. Bu yöntem etkili olacaktır. Fakat, hassas ciltler için tahriş edici olabilir.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal