Sivilce Sorununa Doğal Yöntem: Hindistan Cevizi Yağı

Yüzde çıkan sivilceler hem acı verici hem de sinir bozucu bir durum. Cildinizi sivilcelerden arındırmak için doğal bir yol arıyorsanız, hindistancevizi yağından yararlanabilirsiniz.

24.01.2019-15:32 - (Son Güncelleme: 24.01.2019-15:29) Sivilce Sorununa Doğal Yöntem: Hindistan Cevizi Yağı

Yüzde çıkan sivilceler hem acı verici hem de sinir bozucu bir durum. Cildinizi sivilcelerden arındırmak için doğal bir yol arıyorsanız, hindistancevizi yağından yararlanabilirsiniz. Hindistan cevizi yağı kullanmaya başlamadan önce, cilt tipinizi belirleyin. Eğer cildiniz çok kuru ise Hindistan cevizi yağını kullanın. Ardından gözeneklerinizi buhar banyosu yardımı ile açın, hindistancevizi yağını avucunuzda ısıtın ve cildinize hafif dokunuşlarla masaj yapın.

Hindistan cevizi yağı satın alırken, aldığınız yağın kokusuz olduğundan emin. Rafine edilmemiş hindistancevizi yağları genelde kokusuz olur, ancak kokular sivilce için tetikleyici olabileceğinden kontrol etmeden almayın.

Buhar banyosu için büyük bir kabı kaynar suyla doldurun ve kafanıza bir havlu atarak yüzünüzü suyun buharında bekletin.

Kullandığınız Hindistan cevizi yağı katı bir haldeyse ilk önce yağı sıvı hale gelmesi için ısıtın. Ocak ya da mikrodalga yağı çok fazla ısıtacağından ısıtma işlemi için bu ikisini kullanmamaya özen gösterin.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal