Sivilce Eğilimli Ciltler İçin Mucizeler Yaratan Maske

Vücudunuzun hemen her yerinde çıkabilen sivilceler bakteriyel bir durumdur. Birçok kişi pürüzsüz bir cilde sahip olmak isterken bu durumla karşı karşıya kalır ve bu sivilcelerde kurtulmanın yollarını araştırmaya başlar. Peki, sivilce tedavisinde en etkili maske hangisidir? Detaylar haberimizde...

27.05.2020-17:55 - (Son Güncelleme: 27.05.2020-17:41) Sivilce Eğilimli Ciltler İçin Mucizeler Yaratan Maske

Akne eğilimli bir cilde sahip olmak hemen herkesin rahatsız olmasına neden olan bir durumdur. Ancak evde doğal ürünlerle hazırlayabileceğiniz; akne eğilimli cilde yardımcı olacak en etkili yüz maskesiyle bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. İşte aloe vera ve matcha ile hazırlayabileceğiniz en etkili cilt maskesi…

ALOE VERA VE MATCHA YÜZ MASKESİ

Aloe vera jelinin cilt üzerindeki etkileri yabana atılamayacak kadar fazladır. Aloe vera, kaşıntılı iltihaplı bir cilt için oldukça yardımcı bir maddedir. Bir diğer bileşen olan matcha ise ciltte oluşan kızarıklığın azalmasına yardımcı olmaktadır.

Yapmanız gereken tek şey yaklaşık 2 yemek kaşığı aloe vera jelini ve 1 çay kaşığı matcha tozunu karıştırmak. Daha sonra ekstra hoş bir soğutma etkisi yaratmak için birkaç dakika buzdolabında bekletebilirsiniz.

Maskeyi temiz cildinize uyguladıktan sonra 15 dakika kadar bekletip ılık su ile durulayabilirsiniz. Karşılaşacağınız sonuca siz bile inanamayacaksınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal