Sivas’ta kritik 90 dakika: Sivasspor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Sivasspor ile Fenerbahçe karşılaşacak. Fenerbahçe, lider Galatasaray’ın kazandığı haftada hata yapmak istemiyor. Peki Sivasspor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar…

22.04.2024-16:43 - (Son Güncelleme: 22.04.2024-16:43)

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta içi Avrupa’ya veda eden sarı lacivertliler, tek hedefi olan lig şampiyonluğu yolunda Sivasspor virajını kayıpsız geçmeyi hedefliyor. Ev sahibi Sivasspor ise Fenerbahçe karşısında galibiyet alarak Avrupa kupaları hedefini sürdürmek istiyor. Peki Sivasspor-Fenerbahçe maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Sivasspor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile 22 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 20.00’de Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda kozlarını paylaşacak. Zorlu karşılaşma Bein Sports 1 ekranlarında canlı yayınlanacak.

Sivasspor-Fenerbahçe maçı hakemi kim olacak?

Sivasspor-Fenerbahçe maçının hakemi Cihan Aydın olacak. Cevdet Kömürcüoğlu ve Volkan Ahmet Narinç maçın yardımcı hakemleri olacak. Mücadelenin VAR hakemi ise Alman hakem Benjamin Brand olacak.

Sivas’ta kritik 90 dakika: Sivasspor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Sivasspor-Fenerbahçe muhtemel ilk 11’ler:

Sivasspor: Ali Şaşal, Poungouras, Appindangoye, Camara, Murat, İbrahim, Kvet, Uğur, Koita, Menig, Manaj

Fenerbahçe: Livakovic, Samuel, Becao (Çağlar), Djiku, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko

Fenerbahçe’nin tek hedefi artık lig

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Olympiakos'a karşı aldığı mağlubiyetin ardından şimdi rakiplerini yenerek moral bulmayı ve şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürmeyi hedefliyor. İsmail Kartal'ın önderliğindeki ekip, son 7 maçtır galibiyetlerle ayrılarak güçlü bir performans sergiliyor. Ligdeki konumları ise lider Galatasaray'a sadece 2 puan geride olmalarıyla birlikte, takımı daha da motive ediyor.

7 oyuncu sınırda

Fenerbahçe'de, Sivaspor maçı öncesinde 7 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Michy Batshuayi, Dusan Tadic, Cengiz Ünder, Rodrigo Becao, Mert Müldür, Edin Dzeko ve Ferdi Kadıoğlu, sarı kart ceza sınırındaki oyuncular arasında bulunuyor. Bu oyuncular, yarınki maçta sarı kart görmeleri durumunda, bir sonraki hafta oynanacak Beşiktaş derbisinde cezalı durumuna düşecekler.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal