Sivas’ta Kan Donduran Olay: Biri Donmuş, Biri Parçalanmış İki Ceset Bulundu!

Sivas’ın İmranlı ilçesi Eskikapımahmut köyünde ikamet eden yaşlı adamın cesedi parçalanmış halde evde bulunurken, yaşlı adamın oğlunun cesedi de evin bahçesinde donarak ölmüş bir şekilde bulundu. 

15.02.2022-10:11 - (Son Güncelleme: 15.02.2022-10:36)

Sivas'ın Eskikapımahmut köyünde kan donduran bir olay yaşandı. Sivas'ın İmranlı ilçesinde hayvancılıkla geçimini sağlayan Musa Karapınar evinin içerisinde vücudu parçalara ayrılmış halde, oğlu Özer Karapınar ise bahçede çıplak ve donmuş halde ölü bulundu.

Olaya ilişkin aktarılan bilgilere göre, Sivas'ın İmranlı ilçesine bağlı Eskikapımahmut köyü sakinlerinden bir vatandaş, kışın sadece 44 yaşındaki Özer Karapınar ve 74 yaşındaki babası Musa Karapınar'ın yaşadığı köye gitti. Özer Karapınar’ın evin bahçesinde hareketsiz yattığını gören şahıs, jandarma ekiplerine haber verdi. 

GÜNLER ÖNCE ÖLDÜKLERİ TAHMİNEDİLİYOR

İhbar üzerine olayın yaşandığı köye gelen jandarma ve sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Özer Karapınar’ın soğuktan donarak öldüğü tespit edildi. Jandarma ekipleri evde yaptığı incelemede ise Özer Karapınar'ın babası Musa Karapınar'ı da vücudu parçalara ayrılmış şekilde ölü buldu. Baba Musa Karapınar'ın parçalanan vücudundan ayrılan başının ise kayıp olduğu öğrenildi. Baba ve oğlunun günler önce öldüğünün tahmin ediliyor. 


AKLİ DENGESİNİN YERİNDE OLMADIĞI ÖNE SÜRÜLDÜ

Özer Karapınar'ın akli dengesinin yerinde olmadığı ileri sürüldü. 

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından baba ile oğlunun cenazesi İmranlı Devlet Hastanesi'ne morguna konuldu. İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) olayla ilgili soruşturma başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal