İstanbul'daki Esrarengiz Kazının Nedeni Belli Oldu: Ceset Aranıyormuş!

İstanbul Büyükçekmece'de yürütülen esrarengiz kazı çalışması gece boyu devam etti. Polis ekipleri kazı yapılan arazide bütün gece güvenlik nöbeti tutmuştu. Kayıp bir vatandaşın cesedinin arandığı bilgisine ulaşıldı.

02.02.2022-09:26 - (Son Güncelleme: 02.02.2022-16:19)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri dün gece İstanbul Büyükçekmece'de boş bir arazide iş makinalarıyla kazı ve arama çalışmaları düzenledi. Akşam saatlerinde başlayan inceleme çalışmaları, bütün gece boyunca devam etti.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün akşam saatlerinde Büyükçekmece ilçesinin Pınartepe Mahallesi'nde yer alan boş bir arazide iş makinalarıyla kazı ve arama yaptı.  Çalışma boyunca kazı yapılan alanda nöbet tutan polis ekipleri, devriye gezmeyi sürdürürken sabaha karşı tekrar bir arama çalışması daha yaptı. 


HELİKOPTERLE DESTEK VERİLDİ

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı arazi ve çevresindeki aramalara havadan helikopterle destek verildi. 

Polisler, gece boyunca arazide nöbet tuttu. Bütün gece bölgede devriye gezen ekipler sabaha karşı arazide bir arama çalışması daha yapıldı. 

NEDENİ BELLİ OLDU

Büyükçekmece’de polis ekiplerince dün gece saatlerinde başlatılan kazı çalışmalarının sırrı çözüldü. 39 yaşındaki Murat K. isimli şahsın kayıp olduğu ihbarı üzerine soruşturma başlatıldığı ve Murat K.’nın cesedinin arandığı öğrenildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 20 Ocak 2022 tarihinde “kasten öldürme” ve “cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında bir tanığın Büyükçekmece’deki boş araziyi işaret etmesinin ardından orada kazı çalışmalarına başlandığı bilgisine ulaşıldı.

Kayıp olan Murat K. hakkında 20’den fazla adli sicil kaydının bulunduğu ortaya çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal