Sivasspor'da Rıza Çalımbay Karagümrük maçı öncesi taraftarları stadyuma davet etti!

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kulübün internet sitesine yapmış olduğu kritik açıklamalarla birlikte kırmızı beyazlı taraftarlara seslendi.

28.02.2022-17:46 - (Son Güncelleme: 28.02.2022-17:46) Sivasspor'da Rıza Çalımbay Karagümrük maçı öncesi taraftarları stadyuma davet etti!

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz haftayı kendi sahasında Beşiktaş'a 3-2 mağlup olduğu karşılaşma ile kapatan Sivasspor, gözünü hafta içerisinde oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final karşılaşmasına çevirdi.

Mücadelenin hazırlıklarını hafta boyuncu sürdüren Sivasspor'da Fatih Karagümrük ile oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması için geri sayıma geçildi.


Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamalarla birlikte taraftarları stadyuma davet etti. Rıza Çalımbay, yapmış olduğu açıklamalarda ;

Beşiktaş maçı ile ilgili olarak

Maçın başından sonuna kadar çok iyi oynadık. Kaçırdığımız net pozisyonlar oldu. Tek sıkıntımız yemememiz gereken goller yedik. Onun dışında takımımdan çok çok memnunum. İyi iyi mücadele edildi, çok iyi futbol oynandı. Kapanmadık, galip gelmek için her şeyi yaptık. Takımımı tebrik ediyorum.

'Oyuncular maçtan önce taraftarı soruyor...'

Kupa maçı bizim için çok önemli. Bu maçta bizim taraftara çok ihtiyacımız var. Taraftarımızın mutlaka bu maça gelmesi gerekiyor. Kupa da hedeflerimizden bir tanesi. Onun için bu maçı mutlaka iyi bir şekilde geçmemiz gerekiyor. Bu taraftarsız olmaz. Mutlaka taraftarımızın gelmesi gerekiyor. Oyuncular bile maçtan önce; ‘Taraftar var mı, taraftar geldi mi?’ diye soruyor. Futbolcularımız taraftarla birlikte oynamayı çok istiyor. Taraftar bizim için büyük bir güç. Bundan önce ki yıllarda hep taraftarlarımızla birlikte güzel şeyler yaptık.

Sivasspor'u zorlu bir fikstür bekliyor

Antalyaspor ve Adana Demirspor deplasmanları bizim için çok kritik. Ligde ki en kritik maçlarımızı oynayacağız. Tek sıkıntımız her zaman ki gibi sakatlarımız. Bu sezon ideal bir 11 ile hiçbir zaman sahaya çıkamadık. Hep eksikler, hep sıkıntılar oldu. Ligde ki 3 maçımızı iyi bir şekilde bitirip, Karagümrük takımını da elersek bizim için mükemmel olur. Onun için herkesin takımına destek vermesi gerekiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal