Diego Perotti Fenerbahçe'de forma giydiği dönemle ilgili itiraflarda bulundu! Fenerbahçe beni terk etti

Ülkemizde kısa bir dönem Fenerbahçe forması giyen Diego Perotti, İtalyan basınına vermiş olduğu röportajda sarı lacivertli kulübe sitem etti.

28.02.2022-17:13 - (Son Güncelleme: 28.02.2022-17:13)

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'ye transferiyle büyük ses getiren ancak sonrasında sürpriz bir şekilde yaşadığı sakatlıklar nedeniyle yollarını ayıran Diego Perrotti, İtalya'da futbol hayatına devam ediyor.

Fenerbahçe'de yaşadığı ayrılığın ardından sık sık sarı lacivertli kulüpte yaşadığı problemler ile ilgili olarak Avrupa basınına açıklamalarda bulunan Diego Perotti'nin sözleri camiadan büyük bir tepki toplamıştı.

Diego Perotti Fenerbahçe İtirafı

Arjantinli yıldız İtalya'da yine rahat durmadı ve bir röportaj sırasında Fenerbahçe'de geçirdiği dönem ile ilgili olarak sitemkar sözler söyledi. Diego Perotti, yapmış olduğu açıklamalarda ;

'Futbolu çok özlemişim...'

Salernitana'ya transfer olduktan sonra futbola sıfırdan başlamış gibi hissediyorum. Birkaç ay önce evdeydim ve şimdi tekrar soyunma odasını, çimlerin kokusunu, maçları ve hatta tekme yemeyi bile çok özlemişim.

'Fenerbahçe beni terk etti!'

Son 2 yıl, çeşitli sorunlarla uğraştığım için çok zor geçti. Maalesef birkaç sakatlık ve Fenerbahçe kulübüyle sorunlar yaşadım. Terk edilmiş gibi hissettim ve 33 yaşımda bunu hak etmedim.

'Küme düşsek bile takımdan ayrılmayacağım'

İtalya Serie A'da küme düşmekten kurtulmak sadece bizlere bağlı değil. Birkaç maçımız eksik ve alabileceğimizi düşündüğümüz birkaç puan daha var. Futbol için yaşıyorum ve elimden geleni yapıyorum. Hem takımdan hem taraftarlardan güzel bir karşılaşma gördüm. Salernitana'da iyiyim, şehir çok güzel, çok daha güzel olacak. Küme düşşek bile Salernitana'da futbol hayatıma devam edeceğim.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal