Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet'den Muhammed Gümüşkaya ve Alexis Perez hakkında kritik açıklama!

Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, başarılı futbolcuları Alexis Perez için Süper Lig devinden aldıkları teklif ve kiralık olarak takıma katılan Muhammed Gümüşkaya hakkında açıklamalarda bulundu.

28.02.2022-16:55 - (Son Güncelleme: 28.02.2022-16:55) Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet'den Muhammed Gümüşkaya ve Alexis Perez hakkında kritik açıklama!

Spor Toto Süper Lig'e bu sezon yükselen ekiplerden biri olan Giresunspor, Teknik Direktör Hakan Keleş'in oynattığı oyun ile büyük bir beğeni kazanmış durumda.

Yeşil beyazlı ekipte Başkan Hakan Karaahmet, Radyospor'da yapmış olduğu açıklamalarda Fenerbahçe'den kiralık olarak kadrolarına kattıkları Muhammed Gümüşkaya ve takımın tecrübeli stoperi Alexis Perez'e bazı takımların ilgi duyması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Muhammed Gümüşkaya - Giresunspor

Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, Muhammed Gümüşkaya ve Alexis Perez ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

'Fenerbahçe'ye döndüğünde daha güçlü olacak'

Muhammed Gümüşkaya'yı kiralık olarak Fenerbahçe'den kadromuza kattık. Muhammed geleceğin yıldız adayları arasında yer alıyor. Muhammed:'in sözleşmesinde belirli maçta oynatma zorunluluğu yok ama belirli bir süre oynatma garantimiz var. Keşke istediğimiz oyuncuları bana verseler de oynama garantisi sunsam. Muhammed zaten oynamaya geldi, oynamaya ihtiyacı var. Giresunspor'a yapacağı katkıyla yarın öbür gün kuluübe döndüğünde daha güçlü olacak.

'Galatasaray'ın Perez'e ilgisi var'

Alexis Perez'e ilginin olduğunu basından görüyorum. Sadece Galatasaray değil, başka kulüpler de Perez ile ilgileniyor. Alexis Perez'i bazı kulüplerin takip ettiklerini, listelerinde olduğunu biliyorum. Bu ligde de istatistikle kanıtlanmış bir başarısı oluşmuş durumda. Türkiye'de sol stoper bulmak da artık çok zor. Alexis Perez için ilgilenen kulüpler var ama o şu anda Giresunspor için kritik bir oyuncu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal