Sivasspor'da Rıza Çalımbay Göztepe Mağlubiyetinin Ardından Açıklamalarda Bulundu

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında 2-1 mağlup oldukları Göztepe deplasmanının ardından açıklamalarda bulundu.

19.01.2022-20:45 - (Son Güncelleme: 19.01.2022-20:45)

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında ligin formda iki ekibi Göztepe ve Sivasspor, İzmir'de karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan galip ayrılan taraf Atınç Nukan ve Tjanic'in golleriyle ev sahibi Göztepe olurken Sivasspor'da alınan mağlubiyet büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

YİĞİDO DEPLASMANDA KAYBOLDU

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de son 2 haftadır mağlubiyet yüzü görmezken, bu hafta oynadığı Göztepe karşılaşmasında puan almayı başaramadı.


RIZA ÇALIMBAY'DAN AÇIKLAMALAR

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında 2-1 mağlup oldukları Göztepe karşılaşmasının ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' İlk yarıda istediğimiz şeylerin bazılarını yapamadık. Tek üzüldüğümüz nokta çok çalışmamıza rağmen kornerden yediğimiz goldü. İkinci yarıya iyi başladık ve golü bulduk. Bundan sonra İkinci golü atmak için her şeyi yaptık. Fakat biz ataktayken kontra atak sonucu golü yedik ve mağlup olduk. Yediğimiz goller bize yakışmadı ama bunlar futbolun içinde olan şeyler. Göztepe’nin puan ihtiyacı vardı, çok istediler. Biz de her şeyi yaptık ama olmadı. Önümüzde çok önemli maçlar var. O maçları kazanmak için her şeyi yapacağız. ' ifadelerini kullanarak aldıkları mağlubiyet hakkında değerlendirmelerde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal