Göztepe'de Nestor El Maestro'dan Sivasspor Galibiyetinin Ardından Açıklamalar!

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında 2-1 galip geldikleri Sivasspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

19.01.2022-20:32 - (Son Güncelleme: 19.01.2022-20:32) Göztepe'de Nestor El Maestro'dan Sivasspor Galibiyetinin Ardından Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'de iki formda ekibin karşı karşıya geldiği mücadelede Göztepe kendi sahasında Sivasspor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı.

GÖZ GÖZ KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

Göztepe kendi evinde aldığı galibiyet ile birlikte Spor Toto Süper Lig'de üst üste 3. karşılaşmasını kazanmayı başarırken sarı kırmızılılar düşme hattından da uzaklaştı.


NESTOR EL MAESTRO'DAN TARAFTARA ÖVGÜ

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında aldıkları 2-1'lik Sivasspor galibiyetinin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Evimizde olmasak bu maçı kazanmak bizim için zor olurdu. Taraftarımız bize çok güç verdi. Şu an güzel bir süreç geçiriyoruz. Unutmamamız lazım ki zorlu ve uzun bir sezon bizi bekliyor. Şu an için herhangi bir yeni transfer beklemiyorum. Biz zaten iyi bir takımdık ama şimdi daha iyiyiz. Transfer politikasına baktığınız zaman sadece birkaç ay sonrayı veya şu anı düşünmezsiniz. Tüm sezonluk veya 2 yıllık süreçler için bazı politikalar geliştirirsiniz. Bence bizim kulübümüz bu konuda iyi işler yaptı. Bize çok güzel destekleri oldu. Elimizde iyi oyuncularımız var ve onların yanında kulübeden gelip maç kazandıracak oyuncularımız da var. Bu yüzden bu iyi takımla kazanmaya devam edeceğiz. ' ifadelerini kullanarak zorlu karşılaşmada aldıkları galibiyeti değerlendirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal