Sivasspor'da Rıza Çalımbay Forvet Sıkıntısı Çektiklerini Açıkladı

Sivasspor'da Rıza Çalımbay, Türkiye Kupası'nda oynayacakları Bandırmaspor ve Süper Lig'de oynayacakları Yeni Malatyaspor karşılaşmaları ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

07.02.2022-13:23 - (Son Güncelleme: 19.02.2022-16:57)

Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Gaziantep Futbol Kulübü'ne 5-1'lik skorla mağlup olarak büyük bir şaşkınlık yaratan Sivasspor'da gözler ilk olarak oynanacak olan Türkiye Kupası karşılaşmasına çevrildi.

FORVET SIKINTISI YAŞANIYOR

Sivasspor'da Rıza Çalımbay, sakatlıklar nedeniyle forvet sıkıntısı çektiklerini ve bu konunun kendilerini çok zorladığını ifade ederek daha fazla sakatlık yaşamak istemediklerini söyledi.


ÖNCE TÜRKİYE KUPASI ARDINDAN SÜPER LİG

Kırmızı beyazlı ekip hafta içerisinde Türkiye Kupası son 16 turunda Bandırmaspor ile karşı karşıya gelecek ve ardından Spor Toto Süper Lig mesaisine Yeni Malatyaspor karşılaşması ile birlikte kaldığı yerden devam edecek.

RIZA ÇALIMBAY'DAN AÇIKLAMALAR

Sivasspor'da kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Rıza Çalımbay, yaptığı açıklamalarda ;

' Forvet sıkıntısı yaşıyoruz. Şu an elimizde sadece Olarenwaju Kayode var. Kupa maçında Kayode'ye bir şey olsa elimizde direkt oynatacağımız forvet olmayacak. Gaziantep karşılaşmasında ilk yarı bittiğinde oyuncu değişiklikleri ve taktik değişiklikler yaptık. Maç içinde yaptığımız hatalardan dolayı maçı kaybetmemiz gayet normal. Bu kadar çok hata yaparsan mağlubiyet kaçınılmaz olur. Şimdi önümüzdeki kupa maçına bakacağız. Bandırmaspor iyi bir takım. Yeni Malatyaspor'u kupadan elemişlerdi. Kupada gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Taraftarlarımızla birlikte çok iyi günler yaşayacağımıza inanıyorum. Ligi iyi bir yerde bitireceğiz. Forvet sıkıntısı yaşıyoruz. Şu an elimizde sadece Olarenwaju Kayode var. Kupa maçında Kayode'ye bir şey olsa elimizde direkt oynatacağımız forvet olmayacak. İçimizden birini bulmaya çalışacağız. Yeni Malatyaspor maçı ile birlikte ligde iyi bir seri yakalamak için elimizden geleni yapacağız. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal