Sivasspor'da Rıza Çalımbay, Beşiktaş Teknik Direktörlüğü Hakkında Konuştu!

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ligde aldıkları Galatasaray galibiyetinin ardından Beşiktaş teknik direktörlüğü hakkında bir süredir merak edilen açıklamalarda bulundu.

14.12.2021-09:39 - (Son Güncelleme: 14.12.2021-10:04)

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında ligin formda ekiplerinden Sivasspor kendi sahasında oynadığı karşılaşmada Galatasaray'ı 1-0 mağlup ederek oldukça kritik bir galibiyet elde etti.

RIZA HOCA MERAK EDİLENLERİ AÇIKLADI

Karşılaşmanın ardından Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın düzenlediği basın toplantı son zamanlarda merakla beklenen sorulara cevap niteliğinde oldu.

ADI BEŞİKTAŞ İLE ANILIYORDU

Galatasaray galibiyetinin ardından mikrofonların başına geçen Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ın teknik direktör Sergen Yalçın ile yollarını ayırmasının ardından ismi siyah beyazlılarla anılmaya başlamıştı.

RIZA ÇALIMBAY'DAN BEŞİKTAŞ AÇIKLAMASI

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş teknik direktörlüğü hakkında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Burada onu konuşmanın yeri değil. Bu soruya cevap vermek istemiyorum. Çünkü bu kulüple benim kendi aramda olan bir şey, Sivasspor ile olan bir şey. Onu mukaveleye koymadım zaten başka nedenlerden dolayı. Beşiktaş ile resmi bir görüşmem kesinlikle yok. Öyle bir şey olmadı. Olursa, gelirse ona göre konuşuruz. Beşiktaş biliyorsunuz benim futbol hayatımın geçtiği bir yer. Sadece orada başladım orada bıraktım. Sivas’ta benim doğduğum büyüdüğüm yer. İkisi de benim için çok çok önemli. En iyi şey ne ise onu inşallah yaparız. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal