Sivasspor'da Rıza Çalımbay, Galatasaray Galibiyetinin Ardından Konuştu!

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Süper Lig'in 16. haftasında kendi sahalarında galip geldikleri Galatasaray karşılaşmasının ardından basın toplantısında çok konuşulucak açıklamalarda bulundu.

14.12.2021-09:19 - (Son Güncelleme: 14.12.2021-10:04)

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında ligin formda ekiplerinden Sivasspor kendi sahasında oynadığı karşılaşmada Galatasaray'ı 1-0 mağlup ederek oldukça kritik bir galibiyet elde etti.

KIRMIZI BEYAZLILARIN GOLÜ GÜNDEM OLMUŞTU

Sivasspor'un karşılaşmanın son anlarına doğru attığı golde Galatasaray kalecisi Fernando Muslera ve Christian Luyindama'nın çarpışması sonucu sarı kırmızılıların kaptanı Muslera sakatlanarak yerden kalkamamıştı, bu pozisyon devam ederken boş kaleye Sivassporlu oyuncuların topu göndermesi güne damga vurmuştu.

RIZA ÇALIMBAY'DAN MAÇIN ARDINDAN AÇIKLAMALAR

Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, kendi sahalarında aldıkları Galatasaray galibiyetinin ardından çok konuşulan attıkları gol ile ilgili olarak düzenlediği basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;  

' Maçtan öncede iki güzel galibiyetler aldık. Galibiyetlerimizin hiç biri şans değildi. Ne Alanya maçı ne de Hatay maçı. İkisinde de çok çok iyi oynayarak kazandık. Bunu devam ettirmemiz gerekiyordu. Galatasaray takımı gerçekten kaliteli bir takım. Bundan önceki Galatasaray takımından çok daha disiplinli bir takım. Bunu Avrupa kupası maçlarında da gösterdiler. Zor bir maç olacağı belliydi. Biz maçın başından sonuna kadar disiplini bozmamaya çalıştık. İyi bir maç oynadığımızı düşünüyorum. Üzüldüğümüz şey Muslera’nın sakatlanması. Bizim için çok önemliydi ve bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Sadece Muslera’nın sakatlanmasından dolayı üzgünüz, böyle olmasını istemezdik. Olayı ben tam olarak görmedim, üçü bir arada çarpıştılar zannettim. Maçtan sonra izlediğimde ise Muslera ile Luyindama'nın çarpıştıklarını gördüm. Yatabare, o esnada arkasına bakmadı, döndü, topu aldı ve Faycall'a verdi ve o da gol attı. O oyunun ve pozisyonun sıcaklığından dolayı olmuş olabilir. Böyle bir golden galip geldiğimiz için gerçekten üzgünüm. Fatih Hoca'yı ve diğer hocaları gördüm ve onlara da üzgün olduğumu söyledim ama yapılacak bir şey yok. Yatabare'nin bilerek yaptığına kesinlikle inanmıyorum. Yatabare, dönüp onu taca atsa ben hiçbir şey demem. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal