Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'dan VAR ve Hakem Hatalarına Tepki!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'un tecrübeli teknik adamı Rıza Çalımbay, son haftalarda yaşanan hakem hataları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

21.10.2021-16:37 - (Son Güncelleme: 21.10.2021-16:43) Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'dan VAR ve Hakem Hatalarına Tepki!

Demir Grup Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında oynayacakları Adana Demirspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdükleri antrenmanın ardından basın mensupları ile bir araya gelerek çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

SİVASSPOR VAR VE HAKEM HATALARINDAN ŞİKAYETÇİ

Son haftalarda yaşanan hakem hatalarına VAR sisteminden de müdahale gelmemesi nedeniyle şikayetçi olduklarını belirten Rıza Çalımbay, VAR konusunda daha hassas davranılması gerektiğini söyledi.

RIZA ÇALIMBAY'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Demir Grup Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ; 

SON MAÇLARIMIZDA BARİZ HAKEM HATALARI OLDU

Hakem arkadaşlarımız için de lig zor geçiyor. Son iki maçımızda bariz hakem hataları oldu. Hakem arkadaşlarımızın çok dikkat etmesi gerekiyor. Ellerinde VAR gibi bir şey var, onu çok iyi değerlendirmeleri gerekiyor.

ADANA DEMİRSPOR MAÇINDA TAKIMIMA GÜVENİYORUM

Kimin kimi yeneceği belli olmuyor. Adana Demirspor maçında çok dikkatli olmamız gerekiyor. Özellikle deplasmanda çok iyi oynayan bir takım. Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçta tek düşüncemiz kazanmak. Başka hiçbir şey düşünmüyoruz. Kaybettiğimiz puanı telafi etmemiz lazım. Kolay maç olmayacak onun da farkındayız. Bu maçta hakem arkadaşlara da çok iş düşüyor. İyi bir maç yönetirlerse kazanacağımızı düşünüyoruz. Yapacağımız tek şey, çok çalışıp, çok mücadele edip oyundan kopmayarak maçı kazanmak. Takımımıza yürekten inanıyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal