Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'dan Beşiktaş İddialarına Yanıt!

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, isminin Beşitkaş teknik direktörlük koltuğu ile anılması ile ilgili çok kritik açıklamalarda bulundu.

09.12.2021-18:57 - (Son Güncelleme: 09.12.2021-18:57) Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'dan Beşiktaş İddialarına Yanıt!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un tecrübeli teknik adamı Rıza Çalımbay, bugün katıldığı bir söyleşinin ardından yaptığı açıklamalarla gündem yarattı.

BEŞİKTAŞ SERGEN YALÇIN İLE YOLLARINI AYIRDI

Beşiktaş'ın bugün öğlen saatlerinde Teknik Direktör Sergen Yalçın ile yollarını ayırmasının ardından teknik direktörlük koltuğu için arayışları başlamış ve konuşulan adaylar arasında Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın da adı geçmişti.

RIZA ÇALIMBAY'DAN BEŞİKTAŞ AÇIKLAMASI

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş teknik direktörlüğü ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Benim şu an Beşiktaş ile ilgili ortaya atılan iddiaların hiçbirinden haberim yok. Gerçekten haberim yok. Ben antrenman yaptım ve antrenman biter bitmez söyleşiye geldim. Bu sorularla burada karşılaştım. Bu konu ile ilgili bir şey söylemek şu anda mümkün değil. Önceliğimiz Galatasaray maçı. Sivas ve camia için çok önemli. Takımımız ve bizler için çok önemli. Tek düşüncemiz maçı iyi şekilde bitirmek. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal