Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Ziraat Türkiye Kupası'nda Alanyaspor'u eleyerek finale çıktıkları maç sonrası açıklamalarda bulundu!

Demir Grup Sivasspor ile Aytemiz Alanyaspor Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde heyecanlı bir maç oynadı. 1-1 biten maç sonrası ilk maçın da avantajıyla Sivasspor finele yükselmeyi başaran taraf oldu. Karşılaşma sonrası ise Teknik Direktör Rıza Çalımbay kupayı kazanmayı çok istediklerini belirtti.

12.05.2022-09:20 - (Son Güncelleme: 12.05.2022-10:08)

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükselmeleri sonrası 1-1 biten maçı değerlendirdi. Teknik adamın açıklamaları taraftarların bir hayli ilgisini çekti.

Taraftarlara teşekkür etti

Rıza Çalımbay yaptığı açıklamada, 'Her şeyden önce taraftara çok teşekkür ediyorum. Valimiz ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Onların sayesinde tribünler doldu. Maçlar da taraftarla başka oluyor. 1-0 mağlupken verilen destekle tekrar hücuma geçip gol kazandık. Taraftar 12’nci adam derler ama benim için 1’inci adam. İlk maçta aldığımız bir galibiyet var. Oyuncular bunu düşünerek geri çekilebiliyor. Ama biz maçın başında baskı kurduk.'

'kinci yarı başında da baskı kurduk. Alanyaspor kaliteli ve iyi oyunculara sahip bir takım. Kolay pes eden takım değil. Zor anlar yaşadık. İyi mücadele ederek ve gol de atarak maçı kazandık. Sivasspor’a final hayırlı olsun. Önemli olan sonunu iyi getirmek. Komşumuz Kayserispor’la final oynamak güzel.'


Sezonu güzel bir şekilde taçlandırmak istediklerini aktardı

'Demek ki iki Anadolu takımı final oynayabiliyor. Kayseri’yi de tebrik ediyorum. Tesadüfen ligin son maçını Kayseri ile oynayıp sonra final maçı oynayacağız. Şu an en çok maç oynayan takım biziz. Sezonu Avrupa kupası maçları nedeniyle en erken açan bizdik, yine en son bitiren de biz olacağız. Tüm oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Neticede kupayı alabilirsek sezonu güzel şekilde taçlandıracağız' şeklinde açıklamalarına son verdi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal