Kayserispor Sivasspor Türkiye kupası finali ne zaman oynanacak? Türkiye Kupası final tarihi ve yeri

TFF, Ziraat Türkiye Kupası'nın ilk finalistlerini açıklarken final maçının Kayserispor ile Sivasspor arasında oynanacağını duyurdu. Peki, Kayserispor Sivasspor Türkiye kupası finali ne zaman oynanacak? İşte Türkiye Kupası final tarihi ve yeri

11.05.2022-23:12 - (Son Güncelleme: 12.05.2022-17:57) Kayserispor Sivasspor Türkiye kupası finali ne zaman oynanacak? Türkiye Kupası final tarihi ve yeri

Geçtiğimiz gün Kayseispor Trabzonspor'u 4-2 skorla yenerek adını Ziraat Türkiye Kupası'na yazdırmıştı. Bugün ise Alanyaspor ile karşı karşıya gelen Sivasspor, sahadan galip olarak ayrılarak Türkiye Kupası final maçında Kayserispor ile eşleşen takım oldu.

Futbol tutkunları merakla bekledikleri Ziraat Türkiye Kupası final maçının ne zaman ve nerede oynanacağını merak ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye Kupası final maçı ile ilgili alınan kararı açıklarken karşılaşmanın hangi tarihte ve nerede oynanacağını da duyurdu.

Kayserispor Sivasspor Türkiye kupası finali ne zaman oynanacak

Kayserispor Sivasspor Türkiye kupası finali ne zaman oynanacak?

Ziraat Türkiye Kupası'nın yarı final maçları için rövanş heyecanı bu akşam Sivasspor ile Alanyaspor arasında oynanan maç ile son buldu. Sivasspor, Türkiye Kupası yarı finaline gidebilmek için girdiği mücadelede Alanyaspor'u eledi ve daha önceden Trabzonspor karşısında üstünlük sağlayan Kayserispor ile eşleşti.

TFF'den yapılan açıklamada ise 2021-2022 sezonu Ziraat Türkiye Kupası'nın kazanının belirlenmesi için gerçekleştirilecek olan yarı final maçının 26 Mayıs tarihinde yapılacağı duyuruldu. Kayserispor ile Sivasspor arasında oynanacak olan zorlu yarı final mücadelesi İstanbul Olimpiyat Stadyumunda yapılacak ve maç saat 20.45'te başlayacak.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal