Sivasspor Alanyaspor maç özeti ve golleri izle A Spor | Sivas Alanya youtube geniş özeti ve maçın golleri

Türkiye Kupası’nda finale yükselecek diğer takımı belirleyecek Sivasspor Alanyaspor maçının sonucu merakla bekleniyor. Maçın özetini izlemek isteyenler internet üzerinden Sivasspor Alanyaspor maç özeti ve golleri izle A Spor, Sivas Alanya youtube geniş özeti ve maçın gollerini araştırmayı sürdürüyor. Konu hakkındaki detaylar ve daha fazlası haberimizde...

11.05.2022-21:39 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-21:39) Sivasspor Alanyaspor maç özeti ve golleri izle A Spor | Sivas Alanya youtube geniş özeti ve maçın golleri

Hafta sonu oynanan Süper Lig karşılaşmalarının sona ermesinin ardından futbol severlerin tüm dikkati Ziraat Türkiye Kupası yarı final karşılaşmalarına çevrildi. Dün oynanan Kayserispor Trabzonspor maçının ardından gözler bu sefer Sivasspor ile Alanyaspor arasında oynanacak olan diğer karşılaşmaya çevrildi. İlk maçta aldığı 2-1’lik galibiyetle finale yakın olan taraf olan Sivasspor bu avantajını maç boyunca korumaya çalışacak. Alanyaspor ise ilk maçtaki mağlubiyeti telafi etmek adına sahada mücadele edecek.

Sivasspor Alanyaspor maçı ne zaman?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı olan Sivasspor Alanyaspor mücadelesi 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat 20.30’da Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak. Bu karşılaşma maç saatinden itibaren A Spor ekranlarında spor severlerle buluşacak.

Sivasspor Alanyaspor maçı hakemi kim?

Sivasspor Alanyaspor maçı hakemi Atilla Karaoğlan olacak. Yardımcı hakemler olarak ise bu karşılaşmaya Aleks Taşçıoğlu ve Deniz Caner Özaral atandı.

Sivas Alanya özet

Sivasspor Alanyaspor maçı öncesine her iki takımda da tek eksik bulunuyor. Ev sahibi Sivasspor’da Leke James, Alanyaspor’da ise Serkan Kırıntılı bu akşam oynanacak olan mücadelede takımlarını yalnız bırakacak.

Sivasspor Alanyaspor muhtemel ilk 11’ler:

Sivasspor: Ali Şaşal, Ahmet, Caner, Goutas, Ziya, Ulvestad, Hakan, Fajr, Erdoğan, Gradel, Yatabare

Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Furkan, Fatih, Borja, Novais, Efkan, Umut, Efecan, Tayfur, Eduardo

Sivasspor Alanyaspor maçının önemli anlarını ve gollerini maçın sona ermesiyle beraber A Spor’un internet sitesinden veya Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal