Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Türkiye Kupası'nda Alanyaspor karşısında aldıkları galibiyet sonrası açıklamalarda bulundu!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşmasında Alanyaspor, Sivasspor'u konuk etti. Mücadeleyi 2-1'lik galibiyet ile kazanan Sivasspor olurken kırmızı beyazlıların teknik direktörü Rıza Çalımbay maçın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

21.04.2022-09:05 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-09:49)

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşmasında Alanyaspor, Sivasspor'u ağırladı. Büyük bir heyecana sahne olan karşılaşmada Sivasspor, Alanyaspor'u 2-1 mağlup etti. Maç sonrası Rıza Çalımbay açıklamaları ile dikkatleri üzerine çekti.

Teknik adamın maç değerlendirmeleri dikkat çekti

Rıza Çalımbay yarı final ilk maçında Alanyaspor karşısında aldıkları galibiyet sonrasında, 'Beklemediğimiz şekilde bir hata oldu. Kalecimiz bir anlık panikten midir oldu bir hata ve gol yedik ama oyundan kopmadık. Maç ilerledikçe daha da iyi oynamaya başladık. Özellikle maçın ilk yarısının sonlarına doğru çok güzel pozisyonlar bulduk. İkinci yarıda yine aynı şekilde hem defansımızı yaptık, hem de ilerde ataklarımız oldu. 10 kişi kalmamıza rağmen mücadeleden hiç kopmadık. Çok güzel bir maç oldu.'

'Son dakikada attığımız golle galip gelmek çok güzel bir şey. Yalnız oynanan maçın ilk yarısı bitti. İkinci yarısı Sivas’ta oynanacak. Biz bugün maçın başından sonuna kadar disiplinli oyunumuzu bozmadık. Alanyaspor’un nasıl bir oyun sistemi olduğunu biliyorduk ve çok dikkat etmemiz gerekiyordu.'

Sivasspor Alanyaspor maçı sonrası Rıza hocadan dikkat çeken sözler geldi.

Galibiyeti hak ettiklerini belirtti

Rıza Çalımbay devam eden açıklamalarında, 'Oyuncularım maçın başından sonuna kadar mükemmel mücadele etti. Bana göre hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. 10 kişi kaldıktan sonra Alanyaspor'un atakları geldi. O anda da kalecimiz defansımız oyuncularımız mükemmel direnç gösterdi. İyi bir galibiyet ama dediğim gibi bu bir maçtı. Bu maç ne olursa olsun her zaman sonuç ikinci maçta belli olacak.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal