Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray galibiyeti sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu!

Galatasaray'ı deplasmanda 3-2 yenen Demir Grup Sivasspor'un tecrübeli hocası Rıza Çalımbay maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Teknik adam karşılaşma ile ilgili olarak, 'Kazanmak için her şeyi yaptık.' ifadesine yer verdi.

02.05.2022-08:59 - (Son Güncelleme: 02.05.2022-09:52)

Süper Lig'de dün Galatasaray ile Sivasspor arasında heyecanın hiç dinmediği bir karşılaşma oynandı. Oynanan karşılaşmada Galatasaray kendi evinde Sivasspor'a 3-2 mağlup oldu. Maç sonrasında Anadolu ekibinin teknik direktörü Rıza Çalımbay'ın galibiyet sözleri ilgi çekti.

Oynanan mücadeleden memnun olduğunu belirtti

Rıza Çalımbay maç sonrasında yaptığı açıklamada, 'Galibiyet için oynadık. Galatasaray'a karşı deplasmanda nasıl oynamak gerekiyorsa öyle oynadık. Bütün oyuncular kapasitelerinin üzerine çıktı ve iyi bir galibiyet aldık' ifadelerine yer verdi.

Galatasaray takımına, Fenerbahçe'ye ve Beşiktaş'a karşı kapanırsan enine sonuna golü yersin diyen Rıza Çalımbay, 'Böyle maçlarda oynaman gerekiyor, golü düşünmen gerekiyor. Kazanmak için her şeyi yaptık. Galatasaray da biz de kazanmak için oynadık. Galatasaray taraftarı müthişti. Takıma çok büyük destek verdiler. Bu zorlu ortamda Galatasaray karşısında maç kazanmak kolay değil. Biz bunu başardık.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

Sivasspor'un aldığı galibiyet sonrası Rıza Çalımbay'ın açıklamaları dikkat çekti.

Alınan galibiyet Anadolu ekibinde büyük bir sevinçle kutlandı

Sivasspor'un, Galatasaray karşısında aldığı galibiyet gerek Sivasspor takımında gerek Sivassporlu taraftarlarda sevinçle kutlandı. Anadolu ekibi aldığı galibiyetle ligde alt sıralardan kurtulmak adına önemli bir avantaj elde etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal