Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Fatih Karagümrük'ün hocası Volkan Demirel'in küfür iddiaları hakkında konuştu!

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fatih Karagümrük'ü 1-0 yenerek yarı finale yükselen Sivasspor'un teknik direktörü Volkan Demirel'in futbolcusuna küfür etmesi iddiaları hakkında konuştu.

03.03.2022-11:24 - (Son Güncelleme: 03.03.2022-13:26)

Sivasspor ile Fatih Karagümrük arasında Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde heyecanlı bir karşılaşma oynandı. Oynanan mücadelede Sivasspor, Fatih Karagümrük'ü 1-0 yenmeyi başardı. Karşılaşmanın ardından Sivaspor'un futbolcusu Ziya Erdal'ın, Volkan Demirel sözleri büyük yankı uyandırmıştı. Ziya Erdal açıklamasında Volkan Demirel'in, Sivasspor'un 20 yaşındaki genç futbolcusu Kerem Atakan'a küfür ettiğini söylemişti. Bu açıklamalar Türk futbolunun gündemine oturmuştu. Konuyla ilgili Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli çalıştırıcının açıklamaları dikkat çekti

Rıza Çalımbay, Volkan Demirel ile ilgili açıklamasında 'Böyle bir şey olduğunu zannetmiyorum, neler olduğunu göremedim. Bir şey olduysa üzücüdür ama Volkan hocanın, bir teknik direktörün öyle bir şey yapacağına inanmıyorum.' yorumunda bulundu.

Sivasspor - Fatih Karagümrük maçında Volkan Demirel'in küfür ettiği iddia edildi.

Takımdaki hedeflerine değindi

Rıza Çalımbay devam eden açıklamalarında, 'Ligde en çok oynadığımız takıma karşı oynadık. Yaptıkları transferlerle iyi ve kaliteli oyuncuları var. Onun için çok dikkatli şekilde hareket etmemiz gerekiyordu. Çünkü tek maç ve telafisi de yok, ona göre akıllı bir şekilde oynadık. Zaman zaman defansta karşıladık, zaman zaman önde bastık. Gerçekten herkes çok iyi mücadele etti. Beşiktaş maçında da çok güzel işler yapmıştık, herkes çok güzel şekilde mücadele etmişti.'

'Bu maçta da aynısını yaptık. İyi konsantre olduk ve gol pozisyonlarımız da vardı. Bu tür maçlarda iki tarafın da gol pozisyonu az olur. Çünkü herkes garantiye gitmek istiyor. Kazanan biz olduk ve attığımız golde mükemmel bir goldü. Tüm arkadaşlarımızı kutluyoruz. Önemli olan bundan sonra kalan maçı kazanıp finale kalmak.'

'Bütün amacımız Sivasspor'umuza kupayı kazandırmak. Ama o da kolay bir iş değil, elimizden gelen her şeyi yapacağız.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal