Sergen Yalçın'ın Beşiktaş yönetimi hakkında söylediği sert sözleri Sinan Engin duyurdu!

Geçen sezon Beşiktaş'ı şampiyonluğua taşıyan fakat bu sezon aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle takımla yollarının ayrılmasına karar verilen Sergen Yalçın'ın Beşiktaş yönetimi ile yaşadığı problemleri Sinan Engin aktardı.

03.03.2022-10:42 - (Son Güncelleme: 03.03.2022-10:57)

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ın geçen sezon çifte kupalı zafer yaşatan Sergen Yalçın, bu sezon takımda aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle büyük tepki görmüştü. Aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle yoğun eleştiriler alan teknik adam ile yönetim olaylı bir şekilde yollarını ayırmıştı. Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrası ise göreve gelen teknik adam Önder Karaveli oldu. Ünlü yorumcu Sinan Engin, programda Sergen Yalçın ile görüşmesini aktardı.

Ünlü yorumcu Sergen Yalçın ile konuştuklarını aktardı

Sinan Engin, Sergen Yalçın ile olan konuşmalarını duyurdu. Ünlü yorumcunun sözleri büyük yankı uyandırdı. Sinan Engin'in açıklaması ise şu şekilde:

'Sen de biliyorsun Sinan ağabey bu yönetimin bana yaptıklarını. Bütün yaz beraberdik. Sadece Beşiktaş taraftarı için imza attım. Sezon başında 1 - 1.5 ay beni aramadılar. Sen biliyorsun bunları.'

'Ben Beşiktaş'ın teknik direktörüyüm. Lizbon deplasmanına Şampiyonlar Ligi maçı için gittiğimizde gidip başka teknik direktörle(Pinheiro) görüşüyorlar. Beşiktaş yönetimi bana çok şey yaptı, altımı oydular.'

'Ahmet Başkan iyi bir insan, onunla bir sorunum yok ama onu yanlış yönlendirenler var. Ben Beşiktaş taraftarı için sezon başında sözleşme imzaladım. Bu sezon takım çalıştırmayacağım, belki seneye de çalıştırmam. Çok şey var, hepsini anlatacağım. Beşiktaşlı yöneticiler benim altımı oydu.' ifadelerine yer verildi.


Bruno Pınheiro son anda iptal olmuştu

Beşiktaş, Sergen Yalçın'ın ardından Portekiz ekibi Estoril'i çalıştıran Bruno Pinheiro'yu takımın başına getirmek istiyordu. Portekizli çalıştırıcı ile anlaşmaya varan yöneticiler, Estoril'in izin vermemesi nedeniyle teknik adamı takıma getirememişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal