Sivasspor liderlik maçında: Sivasspor Cluj maçı hangi kanalda ve ne zaman? Sivasspor Cluj maçı hakemi açıklandı mı?

UEFA Konferans Ligi G Grubu 5. maçında Sivasspor Cluj’u konuk edecek. Peki Sivasspor Cluj maçı hangi kanalda ve ne zaman? Sivasspor Cluj maçı hakemi açıklandı mı? Soruların yanıtı haberimizde...

27.10.2022-17:53 - (Son Güncelleme: 27.10.2022-17:53) Sivasspor liderlik maçında: Sivasspor Cluj maçı hangi kanalda ve ne zaman? Sivasspor Cluj maçı hakemi açıklandı mı?

Konferans Ligi’nde gruptan çıkma şansını sürdüren Sivasspor evinde Romanya ekibi Cluj ile karşı karşıya gelecek. Son maçında deplasmanda Ballkani’yi geriye düşmesine rağmen yenen kırmızı beyazlı takım, liderlik maçında Cluj’u yenerek gruptaki en zorlu karşılaşma olan Slavia Prag deplasmanı öncesinde moral depolamak istiyor. Peki Sivasspor Cluj maçı hangi kanalda ve ne zaman? Sivasspor Cluj maçı hakemi açıklandı mı?

Sivasspor Cluj maçı hangi kanalda ve ne zaman?

UEFA Konferans Ligi G Grubu 5. maçında Sivasspor Cluj ile bugün saat 22.00’de Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Exxen ve TV8,5 ekranlarında futbol severlerle buluşacak. 

Sivasspor Cluj maçı hakemi açıklandı mı?

Sivasspor Cluj maçı hakemi Norveçli Rohit Saggi olacak.

Sivasspor Cluj

Sivasspor Cluj muhtemel 11'ler

Sivasspor: Ali Şaşal, Murat, Goutas, Aaron, Uğur, Ulvestad, Keita, Njie, Gradel, Sabia, Yatabare

Cluj: Scuffet, Manea, Kolinger, Matias, Camora, Deac, Petrila, Boateng, Muhar, Malele, Yeboah

Yiğidolar’ın Avrupa arenasındaki 27. maçı

Sivasspor, Cluj mücadelesiyle birlikte Avrupa kupalarındaki 27. maçına çıkacak. Kırmızı-beyazlı ekip, geride kalan 26 karşılaşmada 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 14 yenilgi aldı. Söz konusu müsabakalarda 29 gol atan Sivasspor, ağlarında ise 49 gole engel olamadı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal