Sivasspor Kayserispor Türkiye Kupası final maçı biletleri satışa çıktı mı, ne kadar, kaç TL?

Sivasspor ve Yukatel Kayserispor karşılaşacağı Türkiye Kupası final maçı bilet fiyatı netleşti. Taraftarlar 26 Mayıs tarihinde olan karşılaşmayı merakla bekliyordu. Türkiye Kupası final maçı biletinin fiyatı netleşti. Peki, Sivasspor Kayserispor maçı tarihi ne zaman? Türkiye Kupası final biletleri ne kadar oldu? Detayları haberimizde..

20.05.2022-13:55 - (Son Güncelleme: 20.05.2022-13:55) Sivasspor Kayserispor Türkiye Kupası final maçı biletleri satışa çıktı mı, ne kadar, kaç TL?

Sivasspor Kayserispor maçının tarihi ne zaman?

Yukatel Kayserispor ve Demir Grup Sivasspor arasında olacak karşılaşma Ziraat Türkiye Kupası finali, 26 Mayıs Perşembe günü saat 20.45'te İstanbul Olimpiyat Stadı'nda olacaktır. Karşılaşmanın ardından bu senenin Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu kimin olacağı belli oluyor.

Türkiye Kupası final maçının biletleri ne kadar?

Kayserispor ve  Sivasspor arasında olacak karşılaşmanın bilet fiyatları 50 TL ve 100 TL’den satılacağı netleşti. Batı tribününde bulunan Sivasspor taraftarının ve Doğu tribününde bulunan Kayserispor taraftarlarının, bilet fiyatları100 TL olacak. Güney tribününde bulunan Sivasspor taraftarları ile Kuzey tribününde bulunan Kayserispor taraftarlarıysa bilet fiyatlarını 50 TL’den alabilecekler.

Türkiye Kupası Final maçı için biletler, bugün itibariyle saat 15.00’te satış için çıkarılacak.kupa

Selin Doğan
selindogan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal