Süper Lig Medipol Başakşehir - Trabzonspor karşılaşması

Süper Lig'in 38. haftasında oynanacak olan Medipol Başakşehir - Trabzonspor karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Taraftarlar karşılaşma ile ilgili olarak 'Maçın hakemi kim, maç saat kaçta oynanacak?' araştırmalarını yapıyor.

20.05.2022-13:32 - (Son Güncelleme: 22.05.2022-17:52)

Spor Toto Süper Lig’de sezonun son karşılaşmasında geçtiğimiz haftalarda şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, İstanbul’da oynayacağı sezonun son karşılaşmasında Medipol Başakşehir ile karşı karşıya geliyor.

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Karşılaşma 3-1 sona erdi.

Ne zaman oynanacak?

Medipol Başakşehir ile Trabzonspor arasında oynanacak olan kritik karşılaşma 22 Mayıs Pazar günü oynanacak.

Saat kaçta oynanacak?

Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında oynanacak olan Medipol Başakşehir - Trabzonspor karşılaşması saat 16:00'da oynanacak.

Hangi stadyumda oynanacak?

Medipol Başakşehir ile Trabzonspor arasında oynanacak olan mücadele Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak.


Karşılaşma hangi kanalda yayınlanacak?

Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında oynanacak olan Medipol Başakşehir - Trabzonspor karşılaşması beIN SPORTS HD1 kanalından yayınlanacak.

Hakemi kim olacak?

Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında oynanacak olan Medipol Başakşehir - Trabzonspor karşılaşmasının hakemi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Atilla Karaoğlan olarak açıklandı.

VAR hakemi kim olacak?

Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında oynanacak olan Medipol Başakşehir - Trabzonspor karşılaşmasının VAR hakemi henüz Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Erkan Özdamar olarak açıklandı.

Karşılaşmanın ilk 11'leri

Medipol Başakşehir : Volkan Babacan, Alexandru Epureanu, Leo Duarte, Junior Caicara, Lucas Lima, Mahmut Tekdemir, Berkay Özcan, Tolga Ciğerci, Trezeguet, Deniz Türüç, Stefano Okaka.

Trabzonspor : Uğurcan Çakır, Dorukhan Toköz, Ahmetcan Kaplan, Vitor Hugo, İsmail Köybaşı, Berat Özdemir, Anastasios Bakasetas, Anthony Nwakaeme, Edin Visca, Andreas Cornelius. Djaniny.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal