Sivasspor Giresunspor canlı şifresiz izle: Sivasspor Giresunspor maçı hangi kanalda ve ne zaman? Sivasspor Giresunspor maçı hakemi kim?

Süper Lig’de 10. hafta heyecanı bugün oynanacak iki karşılaşmayla sona erecek. Oynanacak mücadelelerden birisi Sivasspor ile Giresunspor arasında gerçekleşecek. Futbol severler bu karşılaşmanın detaylarını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Sivasspor Giresunspor maçı hangi kanalda ve ne zaman? Sivasspor Giresunspor maçı hakemi kim? Soruların yanıtları haberimizde...

17.10.2022-16:45 - (Son Güncelleme: 17.10.2022-16:45)

Heyecanlı karşılaşmalara sahne olan Süper Lig’in 10. haftasında perde Sivasspor Giresunspor maçıyla beraber kapanacak. Hafta içi Avrupa mesaisinde deplasmanda Ballkani’yi 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1 yenmeyi başaran Sivasspor bu maçın verdiği moralle Giresunspor’u da yenip küme hattından çıkmak istiyor. Son 5 maçta da galip gelemeyen Giresunspor ise Sivasspor’u deplasmanda mağlup edip 3 puan hasretine son vermek istiyor. Peki Sivasspor Giresunspor maçı hangi kanalda ve ne zaman? Sivasspor Giresunspor maçı hakemi kim?

Sivasspor Giresunspor maçı hangi kanalda ve ne zaman?

Spor Toto Süper Lig’in 10. hafta maçında Sivasspor Giresunspor ile bugün saat 20.00’de Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Bein Sports 2 kanalında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. 

Sivasspor Giresunspor maçı hakemi kim?

Sivasspor Giresunspor maçı hakemi Bahattin Şimşek olacak. Erdinç Sezertam ve Yusuf Bozdoğan maçın yardımcı hakemleri olacak. Koray Gençerler VAR, Mustafa İlker Coşkun ise AVAR görevlerini üstlenecek. 

Sivasspor Giresunspor

Sivasspor Giresunspor muhtemel ilk 11’ler

Sivasspor: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Goutas, Appindangoye, Uğur Çiftçi, Charisis, Robin Yalçın, Erdoğan Yeşilyurt, Gradel, Sabi'A, Yatabare

Giresunspor: Onurcan Piri, Hayrullah Bilazer, Arias, Perez, Alper Uludağ, Campuzano, Murat Cem Akpınar, Görkem Sağlam, Kuwas, Sainz, Bajic

Sivasspor’da Ulvestad, James ve Musa maç kadrosuna alınmadı. Giresunspor’da ise sakat veya cezalı bir futbolcu bulunmuyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal