Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'dan Galibiyet Açıklaması

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında 4-0 galip geldikleri Hatayspor karşılaşmasının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

28.11.2021-21:14 - (Son Güncelleme: 28.11.2021-21:14) Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'dan Galibiyet Açıklaması

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, haftalardır süren kötü gidişatını kendi sahasında oynadığı Hatayspor karşılaşmasında aldığı 4-0'lık galibiyetle birlikte sona erdirdi.

MECNUN OTYAKMAZ'DAN AÇIKLAMALAR

Sivasspor'da Başkan Mecnun Otkaymaz, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında ligin formda ekiplerinden Hatayspor'a karşı aldıkları galibiyetin ardından yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Hatay gibi çok önemli bir takıma karşı aldığımız galibiyet içinde ayrıca sevindirici. Bundan sonra bu moralle takımımız taraftarımızın yüzünü güldürmeye devam eder inşallah. Yatabare'yi de tebrik ediyorum. O da bayadır gol yollarında etkisiz kalıyordu. Bugün o da iyi oynadı ve hat-rick yaptı. Tebrik ediyorum. Kulüpler Birliği toplantısına maalesef ben katılamadım. 14 kulüp vardı. Hakemler hakkında konuşmayalım ve baskıyı üzerlerinden kaldıralım. Adaletli yönetmeye gayret etsinler düşüncesi oluşmuş. Ama diğer 6 takımla irtibat kurulamadığı için 14 takım adına bir açıklama yapılmış. Tabii ki Kulüpler Birliği'nin açıklaması bizi de bağlar. Elimizden geldiği kadar buna riayet etmemiz gerekir diye düşünüyorum. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal