Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan Sivasspor Mağlubiyetinin Ardından Konuştu!

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Sivasspor'a karşı aldıkları 4-0'lık mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

28.11.2021-20:21 - (Son Güncelleme: 28.11.2021-20:21) Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan Sivasspor Mağlubiyetinin Ardından Konuştu!

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında bu sezonun en çok dikkat çeken ekiplerinden biri olan Hatayaspor, Sivasspor deplasmanında şaşırtıcı bir şekilde ağır bir mağlubiyet aldı.

HATAYSPOR SİVASSPOR DEPLASMANINDA YIKILDI

Sivasspor deplasmanında alınan 4-0'lık mağlubiyetin ardından düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunan Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, açıklamalarıyla takımına destek oldu.

ÖMER ERDOĞAN'DAN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Sivasspor mağlubiyetinin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Öncelikle Sivasspor’u tebrik ediyorum. Haklı bir galibiyet aldılar. Bizim açımızdan ağır bir mağlubiyet oldu. Ligde şimdiye kadar en az gol yiyen takımlardan bir tanesi olmamız ve bundan önceki oynadığımız maçlarda rakiplere çok fazla vermeyen bir takım görüntüsü veriyorduk. Bugün ise tam tersi maça bir türlü iyi başlayamadık. Maçın hiçbir bölümünde ne ofansif anlamda ne defansif anlamda sahada doğruları yapan bir Hatayspor yoktu. Rakibe çok pozisyon verdik. Bu bizim için düşündürücü ve üzücü bir olay. Ama bu arkadaşlarımız bugüne kadar 26 puan topladı. Ben oyuncularıma güveniyorum, inanıyorum. Bu bizim için iyi bir ders olacak. Bu hatalardan ders çıkartıp, önümüzdeki Başakşehir maçına iyi hazırlanıp, orada alışık olduğumuz Hatayspor’u camiamıza ve taraftarlarımıza izlettireceğiz. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal