Sivasspor, Başakşehir'in futbolcusu Fredrik Gulbrandsen'i transfer ediyor!

Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak büyük bir başarıya imza atan Sivasspor transferde kolları sıvadı. Süper Lig ekibi, Medipol Başakşehir'in Norveçli golcüsü Fredik Gulbrandsen'i kadrosuna katmak üzere.

26.06.2022-15:42 - (Son Güncelleme: 19.07.2022-17:26)

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak büyük bir başarıya imza atan Sivasspor'da flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor. Tarihinde kazandığı büyük zaferle sezonu mutlu bir şekilde kapatan kırmızı beyazlılar şimdilerde ise gözünü transferlere dikti. Etkili isimlerle kadroyu güçlendirmek isteyen takımda son olarak gündeme gelen isim ise Başakşehir'in Norveçli golcüsü Gulbrandsen oldu. Futbolcu ile ilgili yaşanan gelişme büyük ses getirdi. 

Yıldız oyuncu için kolları sıvadılar

Sivasspor yeni sezonda hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Bu anlamda flaş hamlelerle kadrosunu güçlendirmek isteyen takımda gündeme ise oldukça sürpriz isimler gelmekte. Sivasspor'da bu doğrultuda son olarak gündeme gelen oyuncu ise Norveçli santrafor oyuncu Fredrik Gulbrandsen oldu. Medipol Başakşehir'in futbolcusu ile Sivasspor'un ciddi bir şekilde ilgilendiği ve transferi bitirmek için yoğun bir uğraş verdiği konuşuluyor.

Hocadan çok konuşulacak hamle

Teknik adam çok istiyor

Sivasspor'un hocası Rıza Çalımbay'ın oyuncunun transferini çok istediği ve futbolcu için kolları sıvadığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Bu anlamda futbolcuyla ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin olması söz konusu.

Oyuncunun kariyeri

Futbola ülkesinin Lillestrom takımının altyapısında başlayan oyuncu ardından ülkenin Molde takımının yolunu tuttu. Sonrasında ise Avusturya ekibi Salzburg ile anlaştı. Salzburg'dan ise ABD'nin New York takımına kiralandı. Ardından ise 2019 yılında Başakşehir'e transfer oldu. Oyuncunun şimdilerde ise Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'a transfer olma durumu var. Ana mevkisi santrafor olan Gulbrandsen sol kanat ve sağ kanat olarak görev alabiliyor.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal