Sivasspor Başakşehir maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2 | Sivas Başakşehir youtube geniş özeti ve maçın golleri

Sivasspor Başakşehir maçı büyük bir heyecana sahne oldu. Maçın özeti için internete yönelen futbol severler ise Sivasspor Başakşehir maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2, Sivas Başakşehir youtube geniş özeti ve maçın golleri terimlerini araştırıyor. Maçın özetini izlemek için haberimize göz atabilirsiniz.

10.04.2022-17:40 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-11:38) Sivasspor Başakşehir maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2 | Sivas Başakşehir youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’de 32. haftanın merak edilen karşılaşmalarından birisi olan Sivasspor - Medipol Başakşehir karşılaşması büyük bir heyecana sahne oldu. Bir süredir ligde iyi günler geçirmeyen İstanbul ekibi Medipol Başakşehir, zorlu Sivasspor deplasmanında sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak derin bir nefes aldı. Ev sahibi Sivasspor ise taraftarı önünde galibiyet almak istediği Medipol Başakşehir karşılaşmasından mağlubiyetle ayrılarak büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Sivasspor Başakşehir maçı saat kaçta oynandı?

Spor Toto Süper Lig’in 32. hafta maçında Sivasspor Başakşehir ile Pazar günü saat 16.00’da Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Mücadele Bein Sports 2 ekranlarında canlı olarak yayınlandı.

Sivasspor Başakşehir maçının hakemi kim oldu?

Sivasspor Başakşehir mücadelesinde tecrübeli hakem Halil Umut Meler düdük çaldı.

Sivasspor - Medipol Başakşehir

Sivasspor'da büyük hayal kırıklığı

Spor Toto Süper Lig'de haftayı galibiyet ile kapatmak isteyen Rıza Çalımbay'ın öğrencileri mücadeleyi bir an bile bırakmadıkları Medipol Başakşehir karşılaşmasında bulduğu fırsatlarda Volkan Babacan'ı geçemedi ve sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrılarak haftayı puansız kapadı.

Başakşehir yeniden seri yakalamak istiyor

Teknik Direktör Emre Belözoğlu'nun öğrencileri bir süredir Spor Toto Süper Lig'de sergiledikleri kötü form grafiğini tersine çevirerek yeniden bir galibiyet serisi yakalamak istiyor. Sivasspor maçında aldıkları galibiyet ile seriyi devam ettirmek isteyen İstanbul ekibi, sezon sonunda Avrupa kupalarına katılım sağlamak istiyor.

Sivasspor - Başakşehir 11'ler:

Sivasspor: Ali Şaşal, Ahmet Oğuz, Caner, Aaron, Uğur, Kerem, Hakan, Faycal, Gradel, Erdoğan, Yatabare

Başakşehir: Volkan, Caiçara, Duarte, Epureanu, Lima, Tolga, Berkay, Pizzi, Serdar, Trezeguet, Okaka

Sivasspor Başakşehir mücadelesinin özetini izlemek için maçın bitiş düdüğünün ardından Bein Sports’un internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal