Sivasspor Alanyaspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2 | Sivas Alanya youtube geniş özeti ve maçın golleri

Süper Lig’de günün merak edilen mücadelesinde Sivasspor ile Alanyaspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucu merakla beklenirken bir yandan da özet için internet üzerinden Sivasspor Alanyaspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2, Sivas Alanya youtube geniş özeti ve maçın golleri araştırmaları yapılıyor. Karşılaşmanın özetini izlemek için yapılması gerekenleri haberimizde bulabilirsiniz.

25.04.2022-22:05 - (Son Güncelleme: 26.04.2022-14:04) Sivasspor Alanyaspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2 | Sivas Alanya youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında Sivasspor ile Alanyaspor'un karşı karşıya geldiği karşılaşmada ev sahibi ekip taraftarı önünde sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılmayı başardı. Ev sahibi Sivasspor'un aldığı galibiyet ile birlikte Türkiye Kupası maçı öncesi moral depolaması dikkat çekti. Konuk ekip Alanyaspor ise Sivasspor karşısında aldığı mağlubiyet ile birlikte kötü form grafiğini sürdürdü.

Sivasspor Alanyaspor maçı ne zaman ve saat kaçta oynandı?

Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında oynanacak Sivasspor Alanyaspor maçı Pazartesi günü saat 20.30’da 4 Eylül Stadyumu’nda oynandı.Bu heyecan dolu karşılaşma canlı olarak beIN Sports 2 ekranlarında futbol severlerle buluştu.

Sivasspor Alanyaspor maçı hangi hakem yönetti?

Sivasspor Alanyaspor maçında Ümit Öztürk görev aldı. Öztürk’ün yardımcılık görevlerini ise Samet Çavuş ve Bilal Gölen yaptı.


Sivasspor aldığı galibiyetle birlikte rahatladı

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, yönetimindeki Sivasspor, zorlu Alanyaspor karşılaşmasında sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılmayı başardı. Türkiye Kupası maçı öncesi moral depolayan kırmızı beyazlılar taraftarlarını mutlu etti.

Alanyaspor'da hayal kırıklığı devam ediyor

Spor Toto Süper Lig'de Francesco Farioli yönetiminde son haftalarda bir düşüş yaşayan Akdeniz ekibi Alanyaspor zorlu deplasmanda sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrılarak büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Sivasspor Alanyaspor 11'ler

Sivasspor : Ali Şaşal Vural, Ahmet Oğuz, Caner Osmanpaşa, Aaron, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Kerem Atakan Kesgin, Faycal Fajr, Max Gradel, Erdoğan Yeşilyurt, Konate.

Alanyaspor : Serkan Kırıntılı, Juanfran, Milunovic, Furkan, Borja, Emre Akbaba, Umut Meraş, Efecan Karaca, Junior Novais, Daniel Candeias, Famara Diedhiou.

Sivasspor Alanyaspor mücadelesinin özetini ücretsiz izlemek için Bein Sports’un internet sitesine giriş yapabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal