Beşiktaş Kasımpaşa maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | BJK Kasımpaşa youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’deki Beşiktaş Kasımpaşa maçının nasıl sonuçlanacağı sorusunun ceabı belli oldu. Maçın özetini izlemek isteyenler ise arama motorlarını Beşiktaş Kasımpaşa maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1, BJK Kasımpaşa youtube geniş özeti ve maçın gollerini bulmak için meşgul ediyor. Maç özeti için bilinmesi gerekenler haberimizde...

25.04.2022-22:03 - (Son Güncelleme: 26.04.2022-13:51) Beşiktaş Kasımpaşa maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | BJK Kasımpaşa youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’de 34. hafta karşılaşması büyük bir sürprize neden oldu. Beşiktaş, Dolmabahçe'de kendi taraftarı önünde oynadığı karşılaşmada Kasımpaşa'ya karşı sahadan 3-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Alınan mağlubiyet siyah beyazlı taraftarların da büyük bir tepkisini çekerken, oynanan oyun taraftarları memnun etmedi. Konuk ekip Kasımpaşa ise maçın başından beri iyi bir performans sergileyerek sahadan ayrıldı.

Beşiktaş Kasımpaşa maçı ne zaman oynandı?

Süper Lig’de 34. haftanın kapanış maçlarından Beşiktaş Kasımpaşa mücadelesi Pazartesi günü saat 20.30’da Vodafone Park’ta oynandı. Sonucu büyük bir sürpriz olan mücadele beIN Sports ekranlarında yayınlandı.

Beşiktaş Kasımpaşa maçını hangi hakem yönetti?

Beşiktaş Kasımpaşa maçını hakem Yasin Kol yönetti. Serkan Olguncan ve Aleks Taşçıoğlu yardımcı hakem görevini üstlendi. VAR hakemi ise Arda Kardeşler yönetti.


Valerien, Beşiktaş'ta ilk mağlubiyetini aldı

Spor Toto Süper Lig'de 34. hafta karşılaşmasında Beşiktaş kendi sahasında Kasımpaşa'ya 3-0 mağlup olurken siyah beyazlılarda yeni teknik adam Valerien Ismael takımın başında ilk mağlubiyetini aldı.

Kasımpaşa'da yükseliş devam ediyor!

Ligin ikinci devresinde muhteşem bir yükseliş yakalayarak küme düşme hattından uzaklaşan Kasımpaşa, Jackson Muleka'nın iyi bir performans sergilemesi alınan 3-0'lık galibiyette büyük ses getirdi.

Beşiktaş Kasımpaşa 11'ler:

Beşiktaş : Ersin Destanoğlu, Welinton Souza, Domagoj Vida, Javier Montero, Valentin Rosier, Rıdvan Yılmaz, Josef de Souza, Miralem Pjanic, Rachid Ghezzal, Güven Yalçın, Michy Batshuayi.

Kasımpaşa : Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Spajic, Ryan Donk, Eren Elmalı, Doğucan Haspolat, Hajradinovic, Eysseric, Fall, Mortadha, Jackson Muleka.

Beşiktaş Kasımpaşa maçının özetini izlemek isteyenler maçın bitmesinin ardından Bein Sports’un internet sitesine ücretsiz bir şekilde giriş yaparak özeti izleyebilirler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal