Şişli’de silahlı saldırı: Zorlu Holding binasına kurşun yağdı

İstanbul Şişli’deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı düzenlendi. Kurşunların binanın camlarına ve dış cephesine isabet ettiği bildirildi.

19.04.2024-09:36 - (Son Güncelleme: 19.04.2024-17:33) Şişli’de silahlı saldırı: Zorlu Holding binasına kurşun yağdı

Şişli’nin Esentepe Mahallesi Talatpaşa Caddesi’nde meydana gelen silahlı saldırının Zorlu Holding binasına yapıldığı kaydedildi. Saat 23.00’te yaşanan olayla ilgili edinilen bilgilere göre caddeye yaya halde gelen kişi veya kişiler tarafından yapılan saldırı sonucunda binanın camları ve dış cephesi hasar aldı.

Zorlu Holding binasına kurşun yağdı

DHA’da yer alan habere göre; dün gece saat 23.00 sularında Esentepe Mahallesi Talatpaşa Caddesi'nde yaşanan olayda, Holding binasının bulunduğu caddeye yaya olarak gelen kimliği belirsiz bir ya da birkaç kişi, henüz bilinmeyen bir sebep ile binaya silahla ateş açtı. İhbar üzerine polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi.

Şişli’de silahlı saldırı: Zorlu Holding binasına kurşun yağdı

Güvenlik güçleri, çevrede geniş çaplı güvenlik önlemleri alırken, olay yeri inceleme ekipleri de binada ve çevresinde detaylı incelemelerde bulundu. Saldırı sonucunda mermiler, binanın birinci katındaki camlara ve dış cepheye isabet etti. Polis, kaçan şüphelilerin yakalanması için operasyon başlattı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal