Şişli’de bekçilere saldırı: 1 bekçi şehit oldu, 4 bekçi yaralandı

İstanbul’un Şişli ilçesinde görev alan gece bekçilerine saldırıldı. Yaşanan olayda 1 bekçi şehit olurken, 4 bekçi ise yaralandı. Detaylar haberimizde...

21.08.2022-13:14 - (Son Güncelleme: 21.08.2022-13:14) Şişli’de bekçilere saldırı: 1 bekçi şehit oldu, 4 bekçi yaralandı

Yaşanan olay dün gece 23.00 civarında Şişli ilçesine bağlı Kuştepe Mahallesi Yavrukuş Sokak'ta meydana geldi. Ortaya atılan iddialara göre Yavrukuş Sokak’ta yapılan bir düğünle ilgili çevre sakinlerinden gelen şikayetler sebebiyle olay yerine çarşı ve mahalle bekçileri sevk edildi. Bekçiler düğünün sonlandırılması yönünde vatandaşlara uyarı yaparken, düğüne katılan kişilerden bazıları bekçilere saldırdı. Yaşanan olayda 1 bekçi şehit olurken, 4 bekçi ise yaralandı. Şehit olan bekçinin 2 çocuk babası Oltan Koca olduğu öğrenildi.

Şişli’de bekçilere saldırı

Yavrukuş Sokak’ta yaşanan taş ve biber gazlı saldırı nedeniyle kalabalığı dağıtmak isteyen bekçiler biber gazı kullandı. Olay sırasında sırtına aldığı sopa darbesi ile yaralanan ve biber gazının etkisiyle fenalaşan Oltan Koca, hastaneye kaldırıldı. Koca yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. 

Şişli bekçi

Yaşanan olay sırasında 4 bekçinin de hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. Olayla ilgili yapılan çalışmada, bekçilere saldırdıkları belirlenen 4 kişi gözaltına alındı.

İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş da Oltan Koca’nın şehit olduğu hastaneye gelerek olayla ilgili bilgi aldı. Olay Yeri İnceleme ekipleri de yaşanan olayla ilgili incelemelerde bulundu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal