Hayatının baharında katledilmişti: 18 yaşındaki Zehra’nın otopsi raporu ortaya çıktı

Muğla’nın Milas ilçesindeki bir eğlence mekanında çalışan 18 yaşındaki Zehra Bayır, çalıştığı yerin havuzunda ölü olarak bulunmuştu. Hayatının baharında katledilen Zehra’nın otopsi raporu ortaya çıktı.

21.08.2022-12:38 - (Son Güncelleme: 21.08.2022-12:38) Hayatının baharında katledilmişti: 18 yaşındaki Zehra’nın otopsi raporu ortaya çıktı

Geçtiğimiz ayda yaşanan olay 24 Temmuz 2022 tarihinde meydana geldi. Muğla’nın Milas ilçesinde bir eğlence mekanında çalışan 18 yaşındaki Zehra Bayır, çalıştığı yerin bahçesinde bulunan havuzda ölü olarak bulunmuştu. Hayatının baharında katledilen Zehra’nın otopsi raporu ortaya çıktı. Yayımlanan raporda 18 yaşındaki genç kızna sert bir cisimle vurulduğu ve vücuduna yapılan baskılar nedeniyle kaburga kemiklerinin kırıldığı anlaşıldı. 

Hayatının baharında katledilmişti

Olayla ilgili ortaya atılan iddialara göre  işletme sahipleri, Zehra Bayır'a toplu para vereceğini belirterek, bu süre içinde hiç ödeme yapmadı. Kardeşinin tedavisi için Konya'ya gideceğini ve 50 bin liralık alacağının olduğunu söyleyen Bayır ile işletme sahipleri tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle işletme sahipleri, sert cisimle Bayır'ın başına vurdu. Darbenin etkisiyle yere düşen Bayır'ı, işletmeciler daha sonra mekanın bahçesindeki havuza attı. Olayı görenlerin ihbarıyla bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen ekipler 18 yaşındaki kızın cansız bedenini havuzdan çıkardı. Bayır’ın cenazesi Muğla Adli Tıp Kurumu’na kaldırılmıştı. Zehra Bayır 26 Temmuz 2022 tarihinde memleketi Konya’nın Karapınar ilçesinde toprağa verildi. 

Zehra Bayır cinayet

Katiller tutuklandı

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri,  H.K., Y.İ., T.K., T.İ., İlender İlter, kardeşi Ömer İlter ve garson Ünal Karakülah'ı gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden İlter kardeşler ve Karakülah, tutuklandı. Muğla İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, olayın ardından mekanda incelemeler yapan ekipler mekanda cinayete dair her delilin temizlendiğini ortaya çıkardı. 

Olay yerine gelen istihbarat ekipleri karanlık odada özel ışık sistemi filtre ile görünür hale getirilen parmak izleri sayesinde şüphelileri belirledi. Muğla Adli Tıp Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan raporda Zehra Bayır’ın başına sert bir cisimle vurulmasının ardından hayatını kaybettiği belirtildi. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal