Şırnak'ta PKK'nın Kökünü Kazıyacak Eren Kış-1 Bestler Dereler Operasyonu Başlatıldı

PKK'nın sonunu getirecek operasyon başladı. İçişleri Bakanlığı, söz konusu operasyonda 1550 personelin görev aldığını duyurdu.

09.11.2021-09:40 - (Son Güncelleme: 09.11.2021-16:21)

Son dakika haberine göre İçişleri Bakanlığı'ndan yeni operasyonun başladığı bilgileri geldi. Bakanlık 1550 personelin katılımıyla Şırnak'ta Eren Kış-1 Bestler-Dereler operasyonunun başlatıldığını duyurdu.

ŞIRNAK'TA EREN KIŞ-1 BESTLER-DERELER OPERASYONU BAŞLADI

Bakanlıktan yapılan açıklamada, terör örgütü PKK'yı ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla, Şırnak'ta, Eren Kış-1 Bestler-Dereler operasyonunun başlatıldığı kaydedildi.

PKK'NIN KÖKÜNÜ KAZIYACAK

Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı sevk ve idaresinde, Jandarma Komando, JÖH, PÖH ve güvenlik koruculardan oluşan 121 timdeki 1550 personelin görev yaptığı belirtilen açıklamada, yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren kış operasyonlarının, halkın desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde başarıyla devam ettiği vurgulandı.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI AÇIKLAMASI

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi; "PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Şırnak ilinde 'EREN KIŞ-1 (BESTLER-DERELER)' operasyonu başlatıldı. Operasyonda bin 550 personel 121 operasyonel tim görev aldı"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal