Şirin Payzın Halk TV'de neden yok, ayrıldı mı? Şirin Payzın Sözüm Var'dan ayrıldı mı?

Halk TV'nin sevilerek takip edilen programında seyirciler Şirin Payzın'ın yer almadığını fark etti. Merakla Şirin Payzın'ın programdan ayrılıp ayrılmadıklarını araştırıyorlar. Peki Şirin Payzın neden programda yoktu? Tüm detaylar haberimizde.

13.06.2022-22:14 - (Son Güncelleme: 13.06.2022-22:14) Şirin Payzın Halk TV'de neden yok, ayrıldı mı? Şirin Payzın Sözüm Var'dan ayrıldı mı?

Halk TV'nin sevilen programı Şirin Payzın ile Sözüm Var programında sevilen sunucu ve gazeteci Şirin Payzın'ın programda bugün yer almaması seyircide merak uyandırdı. Peki Şirin Payzın neden bugün programda yoktu? Şirin Payzın ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Şirin Payzın ile Sözüm Var

Şirin Payzın ile Sözüm Var programında bugün Şirin Payzın yer almadı. Seyirciler konuyu merakla araştırsa da Şirin Payzın'ın neden programda olmadığı ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Şirin Payzın kimdir

Şirin Payzın 1968 tarihinde İstanbul'da dünyaya gözlerini açmıştır. Makedonya göçmeni bir baba ile Kırım göçmeni bir annenin kızıdır. Şirin Payzın'ın babası da gazetecidir. Şirin Payzın lise döneminde tiyatro ile ilgilenmiş ve bir dönem Ankara'da yaşamıştır. 1987 senesinde üniversite eğitimini tamamlamak için Fransa'ya gitmiştir. Babasının vefatından sonra tekrar Türkiye'ye dönmüş ve üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Filoloji bölümünde tamamlamıştır. Daha sonra ise Bilkent Üniversitesi Sanat Tarihi ve İşletme okumuştur. 

Şirin Payzın Neden Programda Neden Yoktu

Daha sonra ise New York Üniversitesi'nde eğitim görmüştür. 1999 senesiTürkiye Belgrad Büyükelçisi Ali Ahmet Acet ile evlenmiş fakat daha sonra anlaşamayarak evliliklerini sonlandırmıştır. Şirin Payzın Fransızca ve İngilizce'yi ileri derecede bilmektedir. Üniversite eğitimi bittikten sonra Daimi temsilciliğimizde görev almıştır. Bir zaman sonra televizyoncu Ufuk Güldemir ile tanıştıktan sonra Show TV'de iş hayatına başlamıştır. 1994-1999 senelerinde ATV'de diplomasi muhabiri olarak çalışmıştır. 1997 senesinde Libya Lideri Muammer Kaddafi gerçekleştirdiği röportaj sonrası Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından Yılın Röportajı ödülüne layık görülmüştür. 1999 senesinde CNN Türk'e geçmiş ve Şirin Payzın çeşitli program ve belgesellerde sunuculuk yapmıştır.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal