Akaryakıta zam iddialarına yönelik EPGİS'ten flaş gelişme! 'Herhangi bir ürüne zam beklentisi yoktur'

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası, bazı basın yayın organlarında ortaya atılan zam iddialarına ilişkin açıklamada bulundu. İşte haberin detayları...

13.06.2022-17:21 - (Son Güncelleme: 13.06.2022-17:21) Akaryakıta zam iddialarına yönelik EPGİS'ten flaş gelişme! 'Herhangi bir ürüne zam beklentisi yoktur'

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası, bazı basın yayın organlarında ortaya atılmış olan zam iddialarına yönelik açıklamada bulundu. 

Konuya ilişkin yapılan açıklamada EPGİS, "Zorunlu Bilgilendirme. Sosyal medyada ve bazı basın organlarında bugün motorine 2,60 TL/LT zam geleceği bilgisi yayılmaktadır. Bugün için herhangi bir ürüne zam beklentisi yoktur. Yarın için ise bugün piyasalarda oluşacak değerler belirleyici olacaktır." diye ifade edildi. 


EPGİS konunun yargıya taşınması konusunda çağrıda bulundu

Konunun yargıya taşınması yönünde çağrıda bulunan EPGİS'in sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, "Bugün için anılan bilgilere itibar edilmemesini ve ilgili kurumdan bu yönde yayın yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunmasını bekliyoruz." şeklinde talepte bulunuldu.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal