Sinop'ta Bir Baba Öz Kızına Cinsel İstismarda Bulundu

Sinop'ta 2 yıl arayla hamile kalan 13 yaşındaki kız çocuğuna babası tarafından cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıktı. Baba, tutuklandı.

16.05.2020-13:10 - (Son Güncelleme: 16.05.2020-13:00) Sinop'ta Bir Baba Öz Kızına Cinsel İstismarda Bulundu

Sinop'un Durağan ilçesinde yaşayan Ö.N.T., 11 yaşındayken hamile kaldı ve bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Konuyla ilgili olarak başlatılan soruşturmada, küçük kızın ifadelerine başvuruldu ve duyma engelli E.T. (55) gözaltına alındı. Şüpheli tutuklanırken, bebek ve E.T.'den alınan DNA örnekleri incelendi. DNA örnekleri eşleşmeyince E.T., 3 ay sonra tahliye edildi.

Bebeği Samsun Yetiştirme Yurdu’nda koruma altına alınan Ö.N.T.’nin geçtiğimiz aylarda yeniden hamile olduğu ortaya çıktı. Şu an 13 yaşında olan Ö.N.T., kendisine cinsel istismarda bulunan kişiyi tanımadığını belirtti ve çelişkili ifadelere yer verdi. Soruşturmayı genişleten polis ekipleri, şu an 2 yaşında olan ilk bebek ile hamile Ö.N.T.'nin karnındaki bebekten ve öz baba Ömer T.’den DNA örneği aldı. Yapılan DNA incelemesi sonucunda da 2 bebeğin babasının da kız çocuğunun öz babası Ömer T. olduğu ortaya çıktı.

Kızına cinsel istismarda bulunan baba Ömer T. gözaltına alınırken, emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan Ömer. T., cezaevine konuldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal