Sinem ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinin zor günleri: Yeni doğan kızları Leyla hastanelik oldu! İşte minik Leyla'nın sağlık durumu

Ekranların sevilen isimleri Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu’nun geçtiğimiz ay dünyaya gelen kızları Leyla, hastaneye kaldırıldı. İşte detaylar….

05.06.2022-09:20 - (Son Güncelleme: 05.06.2022-09:57) Sinem ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinin zor günleri: Yeni doğan kızları Leyla hastanelik oldu! İşte minik Leyla'nın sağlık durumu

Sanat camiasının sevilen isimlerinden Sinem Kobal ve Kenan İmirzalığlu çifti, şu sıralar zor günler geçiriyor. Ünlü çiftin geçtiğimiz ay dünyaya gelen kızlar Leyla’nın, dışarıdan virüs kaptığı ve hastanede tedavi gördüğü öğrenildi. 

Mikroba bağlı zatüre

İkinci bebeklerinin geçtiğimiz ay kucaklarına alan oyuncu çifttin kızları minik Leyla’nın dışarıdan kaptığı virüs nedeniyle zatüre olduğu ve hastanede tedavi altına aldığı öğrenildi. Soysal medyada her alan habere göre ünlü çiftin kızları Leyla’nın pazartesi gününden beri Maslak’ta bir hastanede tedavi görmeye başladığı bilgisi yer aldı. Çıkan haberler sonrasında İmirzalıoğlu’nun menajeri "Dışarıdan kaptığı enfeksiyona bağlı zatürre başlangıcı vardı. Ama şimdi iyileşti ve gayet sağlıklı" dedi.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal