Melis Sütşurup kimdir, kaç yaşında? Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sütşurup hakkında bilgiler

Uzun süredir birlikte oldukları bilinen Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup'un İtalya'da evlenmelerinin ardından Melis Sütşurup yeniden gündem haline geldi. Bunun üzerineyse sosyetik güzel hakkında birçok detay merak edilmeye başlandı. Peki, Melis Sütşurup kimdir? Melis Sütşurup kaç yaşında? İşte detaylar...

04.06.2022-21:40 - (Son Güncelleme: 04.06.2022-21:40) Melis Sütşurup kimdir, kaç yaşında? Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sütşurup hakkında bilgiler

Aradığı aşkı 2018'de sosyetik güzel Melis Sütşurup'ta bulan Mustafa Sandal, bugün Roma'da evliliğe ilk adımlarını attı. Çift, Şubat ayında evliliğe giden ilk adımlarını aile arasında yapılan nişan töreni ile gerçekleştirdi. Çiftin bugün dünya evine girmesiyle birlikte Melis Sütşurup hakkında pek çok detay merak edilmeye başlandı. 

Melis Sütşurup ve Mustafa Sandal

Melis Sütşurup kimdir?

1989'da doğan sosyetik güzel 2018 yılının Aralık ayından bu yana Mustafa Sandal ile birliktelik yaşıyorlardı. Daha önce bir kere evlilik yapan Melis Sütşurup'un bu evliliğinden ise bir oğlu vardır.

Bir süredir Mustafa Sandal'la ayrılık haberleriyle gündemde yer alsa da daha sonra barışarak Şubat ayında ise nişanlanmışlardı. Tüm ülkenin Mustafa Sandal'ın sevgilisi olarak tanıdığı Melis Sütşurup bir butik sahibidir. 

Melis Sütşurup ve Mustafa Sandal evlilik

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal