Mustafa Sandal evlendi mi? Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup ne zaman evlendi? Ayrılacakları konuşuluyordu!

Türk popunun uzun yıllardır zirve isimlerinden biri olan Mustafa Sandal'la alakalı evlilik dedikoduları konuşulmaya başlandı. İşte detaylar...

04.06.2022-18:49 - (Son Güncelleme: 04.06.2022-18:49) Mustafa Sandal evlendi mi? Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup ne zaman evlendi? Ayrılacakları konuşuluyordu!

Son haftalarda Melis Sütşurup ile evlilik hazırlığı yaptığı bilinen Mustafa Sandal'ın nerede ve ne zaman evleneceğine dair bilgiler haberimizde...

Sandal ve Sütşurup çitfi evlendi mi?

2018 senesinde Emina Jahovic ile olan evliliğini sonlandıran Mustafa Sandal, ikinci evliliğini yaptı. Sandal ve Sütşurup çifti Roma'da nikah masasına oturdu. Melis Sütşurup bu ana ait fotoğrafları şahsi Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Sütşurup fotoğrafların altına "Nereden başlasam, nasıl anlatsam seni... Tek bir şey var cümleye dökülünce anlamlı olan "BİZ" İyi ki hayatıma, yoluma ortak oldun. Sonsuz olsun tek dileğim... 03/06/2022..." yazısını yazdı.

Mustafa Sandal evlendi

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup çiftinin düğünü ise 11 Haziran 2022'de Marmaris'te yapılacak. Son günlerde haklarına ayrıldıklarına dair haberler gördüğümüz çift bir anda evlilik kararı alarak herkesi şaşırtmış oldu. Mustafa Sandal Melis Sütşurup çifti Şubat ayında nişanlanmıştı.

Kadir Buğra Demir
kbugrademir@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal