Mücahit Muğlu kimdir? Büşra Develi Mücahit Muğlu ile aşk mı yaşıyor?

Büşra Develi sosyal medya paylaşımı ile gündem oldu. Mücait Muğlu ile aşk mı yaşıyor sorularını akla getirdi. Büşra Develi Cem Aktay' dan ayrıldıktan sonra yeni aşka mı yelken açtı? İşte detaylar...

04.06.2022-16:19 - (Son Güncelleme: 04.06.2022-16:19) Mücahit Muğlu kimdir? Büşra Develi Mücahit Muğlu ile aşk mı yaşıyor?

Büşra Develi takipçileri ile Mücait Mutlu ile bir resim paylaştı. Birlikte tatil yaptıkları görüldü. Peki Büşra Develi kimdir? Mücait Muğla kimdir? Detaylar haberimizde!

Ekranlardan tanıdığımız Büşra Develi Tatlı Küçük Yalancılar, Fİ, Erkek Severse gibi dizilerde rol almıştı. 2 yıl birlikte aşk yaşadığı Cem Aktay ile 2021 yılında ayrıldıkları söylentileri konuşuluyordu. Büşra Develi ise paylaştığı paylaşımla gündem oldu.
Büşra Develi yeni bir aaşka mı yelken açtı

Yeni aşk iddiası

Paylaşım yaptıktan sonra ikilinin aşk yaşadığı iddaa edilmişti. Bunun üzerine Büşra Develi'den bir açıklama bekleniyor. Peki yanında olan Mücait Muğlu kim?
Mücait Muğlu kimdir?

Mücait Muğlu kimdir?

Mücait Muğlu sosyal medya'da blogger. Çektiği resimleri paylaşıyor. Doğa fotoğrafçısı olan Muğlu Malatya'lıdır.

Muğlu, kendisinden şu sözlerle bahsetmiştir: "Yeni yerler keşfetmek ve keşfettiğim bu yerleri fotoğraflamak en büyük iki tutkum. Zamanımın çoğunu seyahat ederek ve fotoğraf çekerek geçiriyorum. Arta kalan zamanlarda da öğrencisi olduğum üniversitede İnşaat Mühendisliği okumaya çalışıyorum."
Büşra Develi Kimdir?

Büşra Develi Kimdir?

İzmit doğumlu olan güzel oyuncu 29 yaşındadır. 4 kardeş olan Büşra Develi İzmitten sonra ailesi ile birlikte Antalya'ya taşınmıştır. Mimar Sinan Üniversitesinde Tiyatro okumuştur. Okulla beraber dizilerde rol almıştır. Faka ikisini birlikte yürütemiceğini anlayıncaa okulunu dondurma kararı almıştır.

Büşra Develi güzelliği ve fiziği ile oldukça dikkat çekti. Ünlü isimlerle birlikte dizilerde rol amaya devam etti. Serenay Sarıkaya, Bensu Soral gibi güzel isimlerle aynı projede buluştu.

Fi adlı kitap dizisinde 2017 yılında rol alıştı. Orda başaralı bir performans gösterip izleyicilerden beğeni topladı. Son olarak ise Akıncı dizisinde ve Erkek Severse dizisinde rol aldı.

Hazal Altıparmak
hazalaltiparmak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal